Wielkość liter we wniosku o dodatek węglowy - Dodatek osłonowy / bon energetyczny / inne dodatki "paliwowe"

Strona 1 z 1    [ Posty: 1 ]

Napisano: 16 wrz 2022, 21:04

Witam,czy ktoś mi odpowie konkretnie jakie te litery we wniosku i dodatek węglowy muszą być? Pobrałam edytowalny wniosek w formacie doc, wypełniłam na komputerze, podpisałam, zeskanowałam i jako pdf wysłałam elektronicznie. Kobieta z OPS dzwoni i mówi że mój wniosek ma szereg nieprawidłowości . Nie jest wypełniony wielkimi literami. Jest wypełniony na komputerze ale tylko NP.pierwsza litera imienia jest duża. Wezwała telefonicznie do przepisania wniosku, uzupełnienia oświadczenia rodo i złożenia oświadczenia o tym jakie mam źródło ciepła i czym palę. Oświadczenia złożyłam ale przepisania wniosku i złożenia kolejnego odmówiłam bo wg mnie nie jest to żaden brak formalny ani nieprawidłowość. Jak pracuje tyle lat w ps to pierwszy raz spotykam się z takim ewenementem. Oświadczenia niby obowiązkowe, ogólnie tajne, nigdzie ich nie można pobrać, tylko u kobiety w pokoju. Zresztą, złożyłam oświadczenie o tym czym i w czym palę a za godzinę dzwoni druga pani i mówi że oświadczenie jest źle. Jako osoba pracująca nie ma czasu biegać co chwila i to na wezwania telefoniczne, co trzeba to uzupełnię ale na wezwanie pisemne. Jak jest u was?
Whiteraspberry
Praktykant
Od: 16 wrz 2022, 20:48
Zajmuję się: Ps

Strona 1 z 1    [ Posty: 1 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem