Wierzycie że Jan Paweł II dokonał cudu?
Re: Wierzycie że Jan Paweł II dokonał cudu?
Świat to bęben z kulkami. Każda kulka to jeden człowiek. Bóg losuje kto ma odejść/cierpieć ale robi to z zamkniętymi oczami. Ma też niestety prawo wziąć na raz więcej kulek na raz.
Rozesłałam linki z mową nienawiści niejakiego Adama do właściwych instytucji, między innymi ten w którym nawoływał on wprost do mordowania księży. Nie może być zgody na takie zachowania. To Forum ma służyć wymianie informacji i myśli a nie szerzeniu nienawiści do Kościoła Katolickiego. STOP mowie nienawiści niejakiego Adama. Każdego kto się ze mną zgadza proszę o to samo.
,, Bóg bawi się ludźmi. Gra z kostuchą w szachy. Zakłada się z nią o człowieka. \"
a kto się bawi tobą Adamie? ślepy los? przypadek? jasne nie musisz wierzyć w Boga, w grzech, w cokolwiek końcu jesteś wolny.
a kto się bawi tobą Adamie? ślepy los? przypadek? jasne nie musisz wierzyć w Boga, w grzech, w cokolwiek końcu jesteś wolny.
Czy Bóg istnieje?
Czy chciałabyś lub chciałbyś, aby ktoś po prostu wykazał istnienie Boga? Bez wywierania nacisku, bez stwierdzeń typu \"Po prostu musisz uwierzyć\". W tym artykule przedstawiono wybrane argumenty przemawiające za tym, że Bóg istnieje.
https://www.kazdystudent.pl/a/istnienieboga.html
Czy chciałabyś lub chciałbyś, aby ktoś po prostu wykazał istnienie Boga? Bez wywierania nacisku, bez stwierdzeń typu \"Po prostu musisz uwierzyć\". W tym artykule przedstawiono wybrane argumenty przemawiające za tym, że Bóg istnieje.
https://www.kazdystudent.pl/a/istnienieboga.html
Myślę że wiara zakłada właśnie to, że nie widać, nie można dotknąć aby uwierzyć a tylko zaufać.
Są ślady ,, Boga \" choćby wizerunek Matki Bożej z Gwadelupe. Naukowo udowodniono że nie został on namalowany, nadrukowany a istnieje. Najciekawszy jest obraz w oczach Madonny. Poczytaj o tym.
Są ślady ,, Boga \" choćby wizerunek Matki Bożej z Gwadelupe. Naukowo udowodniono że nie został on namalowany, nadrukowany a istnieje. Najciekawszy jest obraz w oczach Madonny. Poczytaj o tym.
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Oczywiście, ze JPII dokonał cudu, Jego wiara była cudem, wierzyć tak jak nasz Papież to już cud, kiedy żegnalam mojego syna jadacego do Holandii do pracy wypadl mi z jakiejs ksiażki obrazek przedstawiający JPII z wizyty w Gliwicach z taka pieczecią, która moznabyło dostać tylko w ten dzień.
Pomyślałam sobie, ze nie jest to przypadek i wsunęłam synowi do kieszeni, zrobiło mi sie od razu lżej bo pomyślalam, ze syn bedzie miał ochrone blogoslawionego JPII i On sam zaszczycil mnie tym, ze uspokaja matke 18 latka. Syn wrocil cały i zdrowy. bogatszy o laptopa po ktorego jechal i nowe doswiadczenia, poradzil sobie świetnie, a ja jestem przekonana, ze oprocz dobrego wyksztalcenia na które nie szczędziłam pieniędzy z kredytow strzegl go rownież nasz Papiez, ktory dal mi sygnał abym byla spokojna.
Jak sie wychowuje synow ( bedąc wrazliwym człowiekiem) to trzeba miec nerwy ze stali bo ich niezaleznosc i sporty ekstremalne powodują zawrót glowy - dlatego nieraz pozostaje powiedziec sobie Panie Boże zrobilam wszystko co w mojej mocy reszte pozostawiam Tobie.
W opisanej sytuacji ( uwazam, ze nie jest to przypadek ) sam Papież dał mi znać, żebym spokojnie robila swoje bo syn da sobie rade i bezpiecznie wroci do domu.
Ktos może powiedziec bredzi, a ja mowie kwestia wiary i dopowiem \"wiara czyni cuda\" jakkolwiek na to nie spojrzec
Pomyślałam sobie, ze nie jest to przypadek i wsunęłam synowi do kieszeni, zrobiło mi sie od razu lżej bo pomyślalam, ze syn bedzie miał ochrone blogoslawionego JPII i On sam zaszczycil mnie tym, ze uspokaja matke 18 latka. Syn wrocil cały i zdrowy. bogatszy o laptopa po ktorego jechal i nowe doswiadczenia, poradzil sobie świetnie, a ja jestem przekonana, ze oprocz dobrego wyksztalcenia na które nie szczędziłam pieniędzy z kredytow strzegl go rownież nasz Papiez, ktory dal mi sygnał abym byla spokojna.
Jak sie wychowuje synow ( bedąc wrazliwym człowiekiem) to trzeba miec nerwy ze stali bo ich niezaleznosc i sporty ekstremalne powodują zawrót glowy - dlatego nieraz pozostaje powiedziec sobie Panie Boże zrobilam wszystko co w mojej mocy reszte pozostawiam Tobie.
W opisanej sytuacji ( uwazam, ze nie jest to przypadek ) sam Papież dał mi znać, żebym spokojnie robila swoje bo syn da sobie rade i bezpiecznie wroci do domu.
Ktos może powiedziec bredzi, a ja mowie kwestia wiary i dopowiem \"wiara czyni cuda\" jakkolwiek na to nie spojrzec

Dzidka
Cudów nie ma. Są tylko szczęśliwe przypadki.
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
nie ma przypadkow i jak na to spojrzysz z tego punktu widzenia to dopiero dostrzeżesz ten wspanialy plan boży, ktory powoduje, ze zycie ma sens
))))))))))))))))))))))))))))

Dzidka
Oprócz Wierzycie że Jan Paweł II dokonał cudu? - HYdE PaRK przeczytaj również:
Jaki by tu wątek założyć?
Czy religie są dla ludzi słabych, nie potrafiących samodzielnie walczyć z przeciwnościami losu?
Proszę o wsparcie
Wejście do strefy EURO
Lubię Ciebie
Wyjeżdżam z kraju jak PiS dojdzie do władzy. Kto jedzie ze mną?
potrzebuje pomocy
Chrzest po 18 roku życia. Co wy na to?
Czy dzieci poczęte metodą in vitro nie mają duszy?
Nie ma na kogo głosować!
Kiedy kościół uzna gejów, lesbijki i transseksualistów za ludzi?
oszczędności
Papież przyćmił plany prezesa
Kto na Papieża?
Pomoc dla corki
WOTUM NIEUFNOŚCI dla rządu PO