wniosek do cepik
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
wniosek do cepik
Na jaki artykuł powołujecie się odnośnie wniosku o udostępnienie danych czy dłużnik posiada prawo jazdy, bo z tego co widzę to art. 100c ustawy prawo ruchu drogowym został uchylony?
-
- Referent
- Zajmuję się: ŚR
- Kontakt:
Re: wniosek do cepik
art. 100ah, ust. 1 pkt 25 ale ostatnio wróciło mi ze wskazaniem żeby zastosować 100c
-
- Stażysta
- Zajmuję się: FA/DM/DE
- Kontakt:
Re: wniosek do cepik
Dzisiaj dostałam odpowiedź z CEPIK więc chyba wszystko było ok, a powoływałam się na art. 100c ust. 1 pkt 12c ustawy.
"Do czasu wdrożenia rozwiązań technicznych umożliwiających wprowadzanie, przekazywanie, gromadzenie i udostępnianie danych, na zasadach określonych w art. 100aa-100aq stosuje się przepisy art. 100c w brzmieniu dotychczasowym, zgodnie z art. 13 ust. 1 ustawy z dnia 9 maja 2018 r. (Dz.U.2018.957)." - z lexa informacja
"Do czasu wdrożenia rozwiązań technicznych umożliwiających wprowadzanie, przekazywanie, gromadzenie i udostępnianie danych, na zasadach określonych w art. 100aa-100aq stosuje się przepisy art. 100c w brzmieniu dotychczasowym, zgodnie z art. 13 ust. 1 ustawy z dnia 9 maja 2018 r. (Dz.U.2018.957)." - z lexa informacja
Oprócz wniosek do cepik - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna przeczytaj również:
Skład rodziny
dłużnik mieszka a nie mieszka, prawo jazdy, co dalej
kryterium FA
komornik -wezwanie o dalszą egzekucję
rozdzielność majątkowa
pełnoletni ubezwłasnowolniony orzeczenie ZUS
podwyżka alimentów - zmiana decyzji - nowe zaświadczenie o bezskuteczności??
jaki aktualny Dz. U????
dochód uzyskany- działalność gospodarcza
Zaświadczenie od komornika- ważność
wyrok na dziadków
Czy wliczyć alimenty
Wniosek złożony 31.07., brak zaświadczenia od komornika
wniosek o podjęcie działań wobec dłuznika
Wzór decyzji 2023/2024
ryczałt - załącznik dochody nieopodatkowane