wniosek do kuratora - odpracowanie godzin - Wzory pism

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 17 wrz 2016, 9:33

mam problem nie potrafafie nigdzie znalezici takiego wniosku do kuratora w necie a chodzi mi o to .... przebywam teraz na leczeniu odwykowym w osrodku MONAR dostałem godzinki do odrobienia za grzywne kurator wysłał mi zawiadomienie do siebie i prosi mnie o napisanie wniosku o ustalenie miejsca gdzie mugłbym odpracowywać te godzinki aja chce je odpracowywac je tu w osrodku i potrzebuje takie własinie pismo i jeszcze takie samo pismo ze osrodek sie zgadza na taka moja prozibe w imieniu kierownika prosze bardzo o pomoc Robert Skoczylas
[email protected]

Napisano: 22 wrz 2016, 21:17

Musi Pan napisać w prawym górnym rogu miejscowośc oraz datę, następnie pod spodem do adres placówki do której kierujemy wniosek (kurator w tym przypadku), następnie swoje dane. Na środku piszemy "wniosek" i treśc powinna wyglądać mniej więcej tak: Wnoszę o ustalenie miejsca odbycia prac społecznych w ośrodku odwykowym MONAR + uzasadnienie. Do pisma musi Pan dołączyć w formie załącznika zgodę kierownika MoNARu. Na dole czytelny podpis.
pzdr
patzar
Praktykant
Od: 20 wrz 2016, 20:08
Zajmuję się:

Napisano: 13 maja 2017, 15:18

Gdyby kurator nie wyraził zgody, może Pan również złożyć wniosek o przerwę w wykonywaniu prac społecznych. Myślę że sąd uzna leczenie w ośrodku odwykowym jako okoliczność usprawiedliwiającą taką przerwę.
detoxic
isia26
Praktykant
Od: 11 maja 2017, 23:28
Zajmuję się: różnie :)

Napisano: 11 paź 2019, 11:28

Czy udało się Panu odrobić godziny w ośrodku> Zastanawia mnie, co obejmują wtedy takie prace społeczne?
http://black-latte.pl
bukszpan
Praktykant
Od: 11 paź 2019, 11:19
Zajmuję się: PS

Napisano: 31 paź 2019, 9:13

No też bym się chętnie dowiedział jak tam wszystko poszło

-------------------
Detoxic
joker12
Praktykant
Od: 06 kwie 2017, 15:56