wniosek elektroniczny
-
- Stażysta
- Zajmuję się: FA
- Kontakt:
wniosek elektroniczny
Czy komuś wpłynął wniosek elektroniczny?
Jakie były załączniki ? oświadczenie o osobach zobowiązanych do alimentacji w jakiej formie było?
Jakie były załączniki ? oświadczenie o osobach zobowiązanych do alimentacji w jakiej formie było?
-
- Stażysta
- Kontakt:
Re: wniosek elektroniczny
nikt nie miał wniosku elektronicznego?
-
- Referent
- Kontakt:
Ja mam, ale nie ma oświadczenia o osobach zobowiązanychpytająca1 pisze: 03 sie 2020, 16:09 Czy komuś wpłynął wniosek elektroniczny?

- Ewela77
- Podinspektor
- Zajmuję się:
- Kontakt:
no cóż wierzycielki raczej wolą składać wersję papierową niż elektroniczna
Pozdrawiam

Po prostu nie lubię być sztucznie miła ..
-
- Stażysta
- Zajmuję się: PS
- Kontakt:
"Załącznik dane osób zobowiązanych.txt" na białej stronie i niżej Pani oświadczenie
-
- Stażysta
- Kontakt:
Właśnie ten załącznik otwiera się w notatniku - Pani coś tam wpisała - ale nie ma oświadczenia o odpowiedzialności karnej.paja1231 pisze: 06 sie 2020, 10:29 "Załącznik dane osób zobowiązanych.txt" na białej stronie i niżej Pani oświadczenie
Czy jeśli wzywam do uzupełnienia braków we wniosku elektronicznym to czy mogą być naniesione poprawki na tym wniosku elektronicznym albo na załącznikach? Czy na oddzielnym oświadczeniu?
Do wniosku elektronicznego Pani załączyła zdjęcie zaświadczenia od komornika - czy też powinnam zażądać oryginału tego zaświadczenia, jeśli i tak Panią będę wzywać?
-
- Referent
- Zajmuję się: SR,FA,ŚW,CP,DO,DW
- Kontakt:
Też mam ten problem. Zobowiązani w notatniku ;/ a zaświadczenie od komornika - zdjęcia
-
- Stażysta
- Zajmuję się: PS
- Kontakt:
Tutaj mam akurat sytuację, że Pani zobowiązała się dostarczyć zaświadczenie od komornika, więc zadzwoniłam do niej i jak przyjdzie to wypisze to oświadczenie na naszym druku.pytająca1 pisze:Właśnie ten załącznik otwiera się w notatniku - Pani coś tam wpisała - ale nie ma oświadczenia o odpowiedzialności karnej.paja1231 pisze: 06 sie 2020, 10:29 "Załącznik dane osób zobowiązanych.txt" na białej stronie i niżej Pani oświadczenie
Czy jeśli wzywam do uzupełnienia braków we wniosku elektronicznym to czy mogą być naniesione poprawki na tym wniosku elektronicznym albo na załącznikach? Czy na oddzielnym oświadczeniu?
Do wniosku elektronicznego Pani załączyła zdjęcie zaświadczenia od komornika - czy też powinnam zażądać oryginału tego zaświadczenia, jeśli i tak Panią będę wzywać?
Oprócz wniosek elektroniczny - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna przeczytaj również:
Ankieta - zaświadczenia ze szkół i szkół wyższych
co zrobić z decyzją o uznaniu?
decyzja na wniosek elektroniczny
dłużnik za granicą
Skład rodziny
dłużnik
Studentka
postępowanie w opisanej sprawie
Nowy okres -podstawa
Umorzenie - udokumentowanie sytuacji rodz. i doch.
Zmiana OWD, wystąpienie do Starostwa
Wpłata zadłużenia przez dłużnika z pominięciem komornika
Błędna data zakończenia uprawnień do świadczeń z FA w decyzji
Problemy z adresami dłużników
Wniosek o wycofanie wniosku o zatrzymanie prawa jazdy
Korekto harmonogramu i przył. do Komornika