Wniosek matki a ojciec juz bierze. - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 31 sty 2017, 10:26

Matka złożyła wniosek na drugie dziecko. Po weryfikacji w CBB okazało sie , że jest już przyznane to świadczenie ale wnioskodawcą jest ojciec. Skład rodziny pełny czyli z matką. Decyzja odmawiająca ? Czy może postanowienie o pozostawieniu wniosku bez rozpatrzenia ?
opssss

Napisano: 31 sty 2017, 10:35

Moim zdaniem wezwanie do złożenia wyjaśnień. A ojcem tego drugiego dziecka jest mąż?
********** :-)

Napisano: 31 sty 2017, 12:43

a jestes pewna ze w CBB ci dobrze pokazalo?? niektore gminy wydajac zaswiadcczenie wprowadzaja czlowieka do systemu i pozostawiaja wniosek bez nadaniu biegu, tym samy w CBB osoba juz widniej jako pobierajaca swaidczenia
masterm

Napisano: 31 sty 2017, 13:30

Ja mam podobnie. Babka składa wniosek na drugie(średnie) i kolejne(najmłodsze) dziecko. W składzie ona, mąż i troje dzieci. Wprowadzam, wyskakuje,że widnieje w innej jednostce terenowej. Kobieta mówi, że mąż składał tam wniosek na to drugie (średnie dziecko), bo są w trakcie rozwodu i podzielili się dziećmi i ten średni syn z nią nie mieszka. A najlepsze, że to najmłodsze urodzone teraz nie jest męża tylko partnera obcokrajowca, ale mąż widnieje jako ojciec I co teraz ja mam zrobić?
kin

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x