Wniosek na becikowe wpłynął elektronicznie przez Empatię odpowiedź w jakiej formie?

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
ODPOWIEDZ
Sara123
Referent
Zajmuję się: Fundusz alimentacyjny
Kontakt:

Wniosek na becikowe wpłynął elektronicznie przez Empatię odpowiedź w jakiej formie?

Post autor: Sara123 »

Wniosek złożony o becikowe przez Empatię. Decyzję wysyłamy elektronicznie czy w wersji papierowej? Jeśli elektronicznie , to czy przez Empatię? Jak robicie?
Awatar użytkownika
Szarak
VIP
Zajmuję się: Multitasking
Kontakt:

Re: Wniosek na becikowe wpłynął elektronicznie przez Empatię odpowiedź w jakiej formie?

Post autor: Szarak »

Ja decyzję wysyłam w formie elektronicznej.
Korowiow
VIP
Zajmuję się: Fszystkim
Kontakt:

Re: Wniosek na becikowe wpłynął elektronicznie przez Empatię odpowiedź w jakiej formie?

Post autor: Korowiow »

Zależy co sobie zażyczył wnioskodawca, bo ma wybór czy chce otrzymać odpowiedź drogą elektroniczną czy tradycyjnie papierowo. W przypadku odpowiedzi elektronicznej odpowiadasz w zasadzie za pośrednictwem emp@tii.
Sara123
Referent
Zajmuję się: Fundusz alimentacyjny
Kontakt:

Post autor: Sara123 »

Czy w sygnity jest taka możliwość, że za pośrednictwem Empatii?
Korowiow
VIP
Zajmuję się: Fszystkim
Kontakt:

Post autor: Korowiow »

Nie używam tego SD, ale wg mojej wiedzy każdy homologowany system powinien umożliwiać komunikację tym kanałem ze stroną.
ODPOWIEDZ