Wniosek na becikowe wpłynął elektronicznie przez Empatię odpowiedź w jakiej formie?
-
- Referent
- Zajmuję się: Fundusz alimentacyjny
- Kontakt:
Wniosek na becikowe wpłynął elektronicznie przez Empatię odpowiedź w jakiej formie?
Wniosek złożony o becikowe przez Empatię. Decyzję wysyłamy elektronicznie czy w wersji papierowej? Jeśli elektronicznie , to czy przez Empatię? Jak robicie?
- Szarak
- VIP
- Zajmuję się: Multitasking
- Kontakt:
Re: Wniosek na becikowe wpłynął elektronicznie przez Empatię odpowiedź w jakiej formie?
Ja decyzję wysyłam w formie elektronicznej.
-
- VIP
- Zajmuję się: Fszystkim
- Kontakt:
Re: Wniosek na becikowe wpłynął elektronicznie przez Empatię odpowiedź w jakiej formie?
Zależy co sobie zażyczył wnioskodawca, bo ma wybór czy chce otrzymać odpowiedź drogą elektroniczną czy tradycyjnie papierowo. W przypadku odpowiedzi elektronicznej odpowiadasz w zasadzie za pośrednictwem emp@tii.
-
- Referent
- Zajmuję się: Fundusz alimentacyjny
- Kontakt:
Czy w sygnity jest taka możliwość, że za pośrednictwem Empatii?
-
- VIP
- Zajmuję się: Fszystkim
- Kontakt:
Nie używam tego SD, ale wg mojej wiedzy każdy homologowany system powinien umożliwiać komunikację tym kanałem ze stroną.
Oprócz Wniosek na becikowe wpłynął elektronicznie przez Empatię odpowiedź w jakiej formie? - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
Czy przyznać ŚP? Spadek, gosp 1/4, brak ha
Czy zp będzie do zwrotu z covid?
dochód z funduszu alimentacyjnego
dochody zwolnione i błędna weryfikacja MF
pieniądze za CP ?
Rozumiem, że nadal zp przedłużamy
najem lub dzierżawa
men SIO
JEDNOWAZOWA ZAPOMOGA Z TYT. URODZENIA DZIECKA
Dziadek Opiekun prawny dla wnuczki
zasiłek pielęgnacyjny
jak wprowadzić wniosek z SKO w SYGNITY?
śp krus czy zus?
Czy ktoś moze ma odpowiedź z Wolter Kulwer?
dochód ze spadku
NIENALEŻNIE POBRANY ZASIŁEK PIELĘGNACYJNY?