Wniosek na ŚP-kancelaria
-
- Referent
- Zajmuję się: świadczenia rodzinne
- Kontakt:
Wniosek na ŚP-kancelaria
Dostałam wniosek na śp- matka składa na dorosłego niepełnosprawnego syna.We wniosku Pani zaznaczyła, że członek rodziny przebywa za granicą- a tym członkiem jest siostra niepełnosprawnego syna. Czy wezwać Panią do poprawy wniosku, bo przecież praca siostry za granicą nie ma znaczenia, bo ona nie jest w składzie rodziny. Wniosek wysłany przez kancelarię, udzielone pełnomocnictwo. I teraz czy wszelkie zawiadomienia, pisma wysyłam na adres Pani czy tej kancelarii. Pomóżcie 

-
- VIP
- Zajmuję się: ŚR
- Kontakt:
Re: Wniosek na ŚP-kancelaria
Ja w podobnej sytuacji całą korespondencję (pisma ,decyzje ) wysyłałam na adres strony postępowania a kancelarii wysyłałam dokument do wiadomości.
-
- Stażysta
- Zajmuję się: ŚW,FA
- Kontakt:
Ja wszystko wysyłam na adres kancelarii
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
miałyśmy 1 przypadek w tamtym roku że Pan chciał zamienić zdo na śp przez kancelarię ale jak go zaczęłam wypytywać co i jak i ile ta kancelaria sobie za to zawołała to pan przemyślał sprawę i wycofał pełnomocnictwo kancelarii
-
- VIP
- Zajmuję się: Św/Fa/ŚR
- Kontakt:
źerują tylko ns ludziach
i to jeszcze w sytuacji gdzie jest mowa o osobie niepełnosprawnej ...
i to jeszcze w sytuacji gdzie jest mowa o osobie niepełnosprawnej ...
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
no z tego co pamiętam co nasz Pan mówił to 33% mieli mu co miesiąc zabierać z tego śp, dla mnie to od razu podlatywało pod oszustwo bo skoro świadczenie jest osoby to jakim prawem we wnioskach podają nr konta kancelarii i we wnioskach podpisują się adwokaci kancelarii
- Krzysztof
- Starszy referent
- Zajmuję się: Byłem opiekunem dorosłej osoby niepełnosprawnej
- Kontakt:
Ale przekręty - wnioskodawcą jest osoba X , a wniosek podpisuje "osoba" Y i pieniądze też trafiają do "osoby" Y - no k...a piękny przekręt.anetag pisze: 04 sie 2020, 13:52 no z tego co pamiętam co nasz Pan mówił to 33% mieli mu co miesiąc zabierać z tego śp, dla mnie to od razu podlatywało pod oszustwo bo skoro świadczenie jest osoby to jakim prawem we wnioskach podają nr konta kancelarii i we wnioskach podpisują się adwokaci kancelarii
To mogli wymyślić i zrealizować tylko organiści z elitą prawniczą. A opiekun w rezultacie takich działań zostanie oskubany na około 6000,00 PLN i bidulek nic nie wie co w jego sprawie się dzieje.
Jak Wy organiści publiczni działający w imieniu Wójtów, Burmistrzów lub Prezydentów możecie dopuszczać do takich sytuacji.
Śmierdzi na odległość prorokiem.
-----------
Krzysztof
Krzysztof

-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Ale przekręty - wnioskodawcą jest osoba X , a wniosek podpisuje "osoba" Y i pieniądze też trafiają do "osoby" Y - no k...a piękny przekręt.
To mogli wymyślić i zrealizować tylko organiści z elitą prawniczą. A opiekun w rezultacie takich działań zostanie oskubany na około 6000,00 PLN i bidulek nic nie wie co w jego sprawie się dzieje.
Jak Wy organiści publiczni działający w imieniu Wójtów, Burmistrzów lub Prezydentów możecie dopuszczać do takich sytuacji.
[/quote]
a ty ku.... nie pomyliłeś zawodów ? Włóż sutannę i spie..........
[/quote]
a ty ku.... nie pomyliłeś zawodów ? Włóż sutannę i spie..........
- Krzysztof
- Starszy referent
- Zajmuję się: Byłem opiekunem dorosłej osoby niepełnosprawnej
- Kontakt:
Byłbym wdzięczny jakbyś mogła wypowiadać się bardziej merytorycznie i nie używała języka z rynsztoka, który jak widzę i czytam nie jest Ci obcy.anetag pisze: a ty ku.... nie pomyliłeś zawodów ? Włóż sutannę i spie..........
Wstyd, żeby osoba jak mniemam wykształcona kierunkowo i skierowana do pracy w organie administracji publicznej, a na domiar złego reprezentująca w tak obrzydliwym stylu Wójta / Burmistrza / Prezydenta posługiwała się takim słownictwem.
-----------
Krzysztof
Krzysztof

-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Jakoś po to nie nie widać żebyś się wypowiadał merytorycznie tylko wszystkich obrażasz zatem spadaj nie mam przyjemności z tobą dalej trolu rozmawiać!!Krzysztof pisze: 05 sie 2020, 10:21Byłbym wdzięczny jakbyś mogła wypowiadać się bardziej merytorycznie i nie używała języka z rynsztoka, który jak widzę i czytam nie jest Ci obcy.anetag pisze: a ty ku.... nie pomyliłeś zawodów ? Włóż sutannę i spie..........
Wstyd, żeby osoba jak mniemam wykształcona kierunkowo i skierowana do pracy w organie administracji publicznej, a na domiar złego reprezentująca w tak obrzydliwym stylu Wójta / Burmistrza / Prezydenta posługiwała się takim słownictwem.
Oprócz Wniosek na ŚP-kancelaria - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
ZDO na śp
za jaki miesiąc dochód
Rodzina zastępcza - zabezpieczenie powództwa
ZP COVID
Zasiłek rodzinny dla Bułgara
Szo jaki skład rodziny???
rozpoczęcie roku szkolnego
decyzja sko nowe orzeczenie
Dodatek na dojazd ośrodek rewalidacyjno-wychowawczy
jak prosto wysłać do zusu wniosek OK-WUD.
Zasiłek pielęgnacyjny uchylenie stopień lekki
skład rodziny na zasiłek
Wezwanie do dostarczenia dokumentów, jak dalej
ZDO NIENALEŻNIE POBRANE ! PILNE !
Zasiłek rodzinny
Osoby w DPS