wniosek o przyłączenie do egzekucji - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 29 kwie 2014, 11:33

jak wyzej bardzo przosze o wzór takiego wniosku
BATIE
Bastek
Referent
Od: 24 kwie 2014, 13:22
Zajmuję się:

Napisano: 29 kwie 2014, 12:02

Proszę zlitujcie się i pomóżcie pilna pryjorytetowa sprawa:) z góry bardzo dziekuję
BATIE
Bastek
Referent
Zajmuję się:

Napisano: 29 kwie 2014, 12:10

PS.4210.25.2014

Komornik Sądowy
przy Sądzie Rejonowym
w................
Andrzej ......
..................

Wierzyciel: Burmistrz ...............
reprezentowany przez Kierownika
Ośrodka Pomocy Społecznej
w ...........
..........
..................
.............

Dłużnik: ............
zam. ............
Kmp 22/99

Wniosek o egzekucję ze środków pieniężnych lub z ruchomości

Ośrodek Pomocy Społecznej w ............ jako Organ właściwy wierzyciela wypłacił świadczenia z funduszu alimentacyjnego na rzecz: ...... oraz ...........do rąk przedstawiciela ustawowego Pani ............. w okresie.... w kwocie....

Zaległość dłużnika alimentacyjnego Pana ......... z tytułu wypłaconych świadczeń na dzień....... wynosi ..............

wierzyciel wnosi o:

1. Przyłączenie do egzekucji przeciwko dłużnikowi......................... z posiadanych przez niego środków finansowych lub z ruchomości.

Otrzymują:
1. adresat
2. a/a
mała mii

Napisano: 29 kwie 2014, 12:19

dzięki i to wystarczy bo moja sytuacja jest bardziej skomplikowana plan podziału nieruchomosći został utworzony teraz dłużnik złożył zażalenie do sądu ze mops się nie przyłączył na alimenty wiec oni teraz nas informują i my chcemy się przyłączyć cz będziemy ponośic jakieś koszty w związku z tym bardzo proszę o pomoc z góry dziękuję
BATIE
Bastek
Referent
Zajmuję się:

Napisano: 29 kwie 2014, 12:37

moim zdaniem jak najbardziej wystarczy nawet w Twoim przypadku, u mnie nigdy nie było że jest niewystarczajacy, nie ponosisz z tego tytułu zadnych opłat.
mała mii

Napisano: 29 kwie 2014, 14:17

tylko dzwoniłam do komornika i powiedziałm ze chce sie przyłaczyc a on mi powiedział ze to jest juz nie możliwe bo to jest prawomocne jest juz włascicel tej nieruchomości a nawet jak wystąpie o przyłaczenie to i tak nie zostaniemy przyłaczenie a sad nas informuje że bedzie sprawa z postanowienia zażalenia wniosku dłużnika na podział nieruchomości boje sie żeby nie było kosztów a przyłaczyć się dobrze by było
BATIE
Bastek
Referent
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x