wniosek o udost. danych czy złożyła

Wybrane tematy:
Komunikat w sprawie nowych wniosków 500+/ŚW/ŚR w CAS Wzory Decyzji 500+ jak rozpisujecie podatek z US? Jak usprawnić koordynację? Zwalić robotę na gminy... alimenty, od kiedy wyplata - dylematy odnośnie art 19 ust. 4 inspektor ds. świadczeń wychowawczych
ODPOWIEDZ
iza982

wniosek o udost. danych czy złożyła

Post autor: iza982 »

Mam pytanie bo wpłynął do mnie kolejny wniosek o udostępnienie danych czy dana osoba złożyła u nas wniosek o 500 plus. Może ja coś źle robię, bo zastanawiam się dlaczego dostaję te wnioski jak mamy weryfikować w programie , bo inaczej nam nie pozwoli zrobic dec. czy ja się mylę, macie takie przypadki? Co odpowiedzieć na nie?:)
ebebe

Re: wniosek o udost. danych czy złożyła

Post autor: ebebe »

Niestety, też dodostaję i mam ochotę zadzwonic do takiego ośrodka i zapytać czy wiedzą do czego służy Empatia.
Jola123

Post autor: Jola123 »

Ja właśnie dzwonię i informuję, że nie będę odpowiadać na te wnioski bo empatia wszystkie weryfikuje. Szkoda czasu..
Jak na razie wszyscy przytaknęli, że ok.
tynaaaaaa
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: tynaaaaaa »

Ja raczej i tak odpowiadam na te wniosku, jest wniosek musi być odpowiedz. Tak samo jak ktoś przyjdzie po zaświadczenie, składa wniosek więc na jakiej podstawie mam mu odmówić zaświadczenia? Musze wydać i tyle. Zresztą na początku miesiąca sama wysyłałam ludzi po zaświadczenia bo system nie działał. Sprawdziliśmy to na jednym przykładzie, gdzie byliśmy pewni ze rodzice złożyli w dwóch różnych jednostkach (kontakt tel z tamtą jednostką). Prawidłowo działa dopiero teraz.
ODPOWIEDZ