wniosek przez internet proszę o pomoc
wniosek przez internet proszę o pomoc
witam
skladam wniosek przez internet
i nie rozumiem utraty i uzysku
ja pracuje non stop od 10 lat
mąż w 2014 nie pracował w ogóle
w 2015 od kwietnia do października miał umowy zlecenie
od listopada do dziś jest zarejestrowany jako bezrobotny
dochód jest brany za 2014 czyli powinien być mój plus jego 0.00
a tam są wyszczególnione uzyski i utraty
co mam zaznaczyć w pkt jednym uzysk zatrudnienia a w kolejnym utrata zatrudnienia?
i czy mam dawać te 6 umowy czy nie
bardzo proszę państwa o pomoc
skladam wniosek przez internet
i nie rozumiem utraty i uzysku
ja pracuje non stop od 10 lat
mąż w 2014 nie pracował w ogóle
w 2015 od kwietnia do października miał umowy zlecenie
od listopada do dziś jest zarejestrowany jako bezrobotny
dochód jest brany za 2014 czyli powinien być mój plus jego 0.00
a tam są wyszczególnione uzyski i utraty
co mam zaznaczyć w pkt jednym uzysk zatrudnienia a w kolejnym utrata zatrudnienia?
i czy mam dawać te 6 umowy czy nie
bardzo proszę państwa o pomoc
Re: wniosek przez internet proszę o pomoc
I jeszcze jedno pytanie czy jeśli trzeba załączyć te umowy a nie mam skanu to mogę tego nie załączac
wiem ze jest przepis mówiący o tym ze 6w przypadku niekompletnego wniosku wezwa do uzupełnienia w wtedy będę mogła dostarczyć te 6 umowy?
wiem ze jest przepis mówiący o tym ze 6w przypadku niekompletnego wniosku wezwa do uzupełnienia w wtedy będę mogła dostarczyć te 6 umowy?
To zamiast później dostarczać dokumenty, nie lepiej pójść i złożyć osobiście - dla nas mniej pracy, nie trzeba wzywać do uzupełnienia wniosku.
i nie ma wcale kolejek - czego się obawialiśmy
i nie ma wcale kolejek - czego się obawialiśmy
nie nie chce iść 6 jeżeli nie będę musiała ponieważ pracuje
i nie mam czasu a szlag mnie trafia jak widzę te kobiety w urzędzie
proszę wybaczyć jeżeli będą musiały wezwać mnie do dostarczenia dokumentów to trudno mnie nie interesuje ze 6 będą miały do napisania jedno pismo może wkoncu do pracy się wezmą
proszę wybaczyć jeżeli będą musiały wezwać mnie do dostarczenia dokumentów to trudno mnie nie interesuje ze 6 będą miały do napisania jedno pismo może wkoncu do pracy się wezmą
bardziej interesuje mnie to czy mam zaznaczyć utratę i uzysk krytego juz nie ma czy nie zaznaczam nic
To Pani idzie zapytać do organu właściwego, bo nas urzędasów szlag trafia jak ludzie nie potrafią czytać ze zrozumieniem.helenka1980 pisze:bardziej interesuje mnie to czy mam zaznaczyć utratę i uzysk krytego juz nie ma czy nie zaznaczam nic

Pozdrawiam
Żeby Pani pokazać że urzędas też człowiek to Pani wyjaśnię, że tak naprawdę nie musi Pani tego wykazywać ponieważ w ostatecznym rozrachunku dochód Pani męża nie będzie wliczony do dochodu.
Jednak w dalszym ciągu proponuję chociażby telefonicznie skonsultować z organem właściwym, ponieważ niektóre organy lubią uzyskiwać i jednocześnie utracać ten sam dochód.
Życzę powodzenia
Jednak w dalszym ciągu proponuję chociażby telefonicznie skonsultować z organem właściwym, ponieważ niektóre organy lubią uzyskiwać i jednocześnie utracać ten sam dochód.

Życzę powodzenia
Mnie, urzedasa pracującego w świadczeniach i teraz na 500 tez właśnie szlag trafia. Jakby nie patrzec to chcesz informacji od zaglądajacych tu urzedasow na których nie możesz patrzeć i jeszcze zarzucasz ze się w pracy obijamy. Uwierz, że w tej pracy nie ma ziewania.helenka1980 pisze:nie nie chce iść 6 jeżeli nie będę musiała ponieważ pracuje
HELENKA Twoje nastawienie zaliczę do Prima Aprilis... wszystkim będzie milej...
- ewalu
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
innego wyjścia nie ma ...........mw1969 pisze:HELENKA Twoje nastawienie zaliczę do Prima Aprilis... wszystkim będzie milej...

"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
Oprócz wniosek przez internet proszę o pomoc - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
raporty
dochód
czy jak US sprawdziłam w empatii, toc zy?
firma
praca za granicą a świadczenie
do ukonczenia 18 r.ż.
świadczenia
nr wniosków i dec. 500+
pkt 6 wniosku
18 latek
SKŁAD RODZINY - ELMER I INNI POMÓŻCIE
świadczenia z mops
dokumenty
fundusz alimentacyjny
Należy się 500 +?