Wniosek rodzina w USA
Wniosek rodzina w USA
Co zrobić z wnioskiem w którym wpłynął elektronicznie. Rodzina wnioskuje na 2 dziecko, wpisuje że przebywa za granicą zaznacza kwadrat o koordynacji
natomiast wiem że przebywają w USA, o uzupełnienie bo i tak musza wypełnić oświadczenie ropsu, ale co z tym później, przecież w USA nie ma koordynacji?
natomiast wiem że przebywają w USA, o uzupełnienie bo i tak musza wypełnić oświadczenie ropsu, ale co z tym później, przecież w USA nie ma koordynacji?
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Wniosek rodzina w USA
ale kto przebywa za granicą ?
Puchatku?
- Tak Prosiaczku
- Nic- rzekł Prosiaczek biorąc Puchatka za łapkę - Chciałem się tylko upewnić czy jesteś.......
- Tak Prosiaczku
- Nic- rzekł Prosiaczek biorąc Puchatka za łapkę - Chciałem się tylko upewnić czy jesteś.......
- de Charette
- Administrator
- Zajmuję się:
- Kontakt:
wezwanie do złożenia wyjaśnień
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
ale jesli przebywaja za granicą to przecież i tak im się nie należy.
Puchatku?
- Tak Prosiaczku
- Tak Prosiaczku
- de Charette
- Administrator
- Zajmuję się:
- Kontakt:
tylko trzeba to ustalić
Za granicą przebywają rodzice z dziećmi.
Ja wiem że im się nie należy, tylko jak wypełnia mi oświadczenie, bo składam im wezwanie do wyjaśnienia, że przebywają w USA to, wystawiam im decyzją odmowną, czy wysyłam do ROPsu, i jak wystawić taka decyzje w sygnity?
Ja wiem że im się nie należy, tylko jak wypełnia mi oświadczenie, bo składam im wezwanie do wyjaśnienia, że przebywają w USA to, wystawiam im decyzją odmowną, czy wysyłam do ROPsu, i jak wystawić taka decyzje w sygnity?
- de Charette
- Administrator
- Zajmuję się:
- Kontakt:
odmowę dajesz ty, ale jak są w USA to pozostawisz wniosek bez rozpatrzenia, bo przecież nie przylecą
Właśnie przylatują za tydzień, więc pewnie przyniosą to uzupełnienie, tylko napiszą ciekawe że co USA to koordynacja jest?!
Jacy ludzie sa niepoważni!
Tylko jak wstawić w program, i odmowa to recznie pozmieniać żeby była odmowa, czy jakos program można ustawić?
Program sygnity
Jacy ludzie sa niepoważni!
Tylko jak wstawić w program, i odmowa to recznie pozmieniać żeby była odmowa, czy jakos program można ustawić?
Program sygnity
Jakie wezwanie do jakich wyjaśnień?? Przecież pakuje się ten wniosek do ROPSu???
Rodzina Przebywa w USA wiem z własnego wywiadu, tam nie ma Koordynacji- więc do ropsu na pewno nie, tylko że rodzina zaznaczyła kwadrat o przebywaniu za granica z Koordynacją, czyli głownie unia europejska.
Do tego trzeba oświadczenie ze stronki ROPS, wiec wysłałam o uzupełnie nie tego oświadczenia
Do tego trzeba oświadczenie ze stronki ROPS, wiec wysłałam o uzupełnie nie tego oświadczenia
Oprócz Wniosek rodzina w USA - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
jakie dokumenty
umowa o dzieła
Wniosek na 500+ PROBLEM
Pan Tomek sygnity
wypłata dla wójta- proszę pomóżcie
decyzja wstrzymująca wypłatę 500+
rozpatrzenie od czerwca
NIE działa EMPATIA....wrrrrrr
opieka naprzemienna sygnity
Kiedy alimenty nazwać alimentami
wniosek wczytany- przekier.
2 wnioski
Panie Tomku Sygnity proszę o pomoc!!!
numer cudzoziemca
dochód uzyskany - zaświadczenie z macierzyńskiego
jak liczyć dochód z działalności rolniczej- pomocy pilne!