wniosek wierzycielki o podj. działań - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 20 sie 2015, 10:50

Wniosek o podjęcie działań wobec dłuznika złożyła wierzycielka (nie pobiera FA). Dłużnik się zgłosil, mam wywiad, pracuje. Komu mam wysłać informację o podjętych działaniach i inf. z wywiadu???
Agnieszka62

Napisano: 20 sie 2015, 11:37

Jesteś też OWW?
"Com napisał, napisałem."
J 19, 22
RR
Awatar użytkownika
VIP
Od: 23 lip 2007, 22:51
Zajmuję się:

Napisano: 20 sie 2015, 11:47

komornikowi
I z chaosu wyłonił się głos: „Śmiejcie się i bądźcie radośni, bo zawsze może być gorzej.”
Więc śmialiśmy się i byliśmy radośni i było GORZEJ …........
mala_mi999
Stażysta
Od: 07 sty 2015, 10:01
Zajmuję się:

Napisano: 21 sie 2015, 7:24

Jestem tylko OWD. Wierzycielka nie pobiera FA, złożyła tylko wniosek o podjęcie działań wobec dłuznika (a raczej wnioswk o odebranie mu prawa jazdy)
Agnieszka62

Napisano: 21 sie 2015, 9:08

ja miałam to samo ostatnio
ale moja wierzycielka to potrafi na mnie napisać do prokuratury, że nie dopełniam obowiązków :) raz to przerabiałam już, teraz czekam znowuż na policję, aż zapuka po mnie :D
argumenty wierzycielki : bo nie zabrałam pj i nie ścigam jak ona chce, bo nie płaci i mam to zrobić, a że dłużnik był, fakt nie płaci, ale na wywiad się zgłosił, zarejestrował w PUP jako poszukujący pracy bo pobiera stały z ops, z pup mam że się z nimi kontaktuje regularnie, ale zdaniem wierzycielki to orzeczenie ma lewe, a teraz stwierdziła, że skoro ma orzeczenie to tym bardziej powinnam zabrać mu pj
po prostu obłęd ....
asiak

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x