Student złożył wniosek w systemie po terminie. Jak do niego teraz "podejść"?? Rozpatrywać normalnie czy coś pisać?? Jak wy to widzicie?? Nabór powinien trwać do końca marca a możliwość składania mają cały czas
My w naborze dot. Modułu II dodaliśmy w załącznikach druk prośby o przywrócenie terminu. Jeśli ktoś złoży nam wniosek bez tej prośby to pewnie będziemy odsyłać wniosek do uzupełnienia, czyli "do poprawy".
Zajmuję się: Dział rehabilitacji społecznej osób niepełnosprawnych - sprzęt rehabilitacyjny, przedmioty ortopedyczne i środki pomocnicze, Aktywny Samorząd
Nie mogę teraz sobie przypomnieć, bo akurat nie ja zajmuję się Modułem II, ale coś mi się wydaje, że był zapis, że wnioskodawca nawet nie musi uzasadniać tej prośby... Więc nie ma wyjścia. Bez sensu są te podawane terminy przyjmowania wniosków jak i tak można złożyć wniosek w każdym czasie :/
Zajmuję się: Dział rehabilitacji społecznej osób niepełnosprawnych - sprzęt rehabilitacyjny, przedmioty ortopedyczne i środki pomocnicze, Aktywny Samorząd
Bez sensu to łagodnie powiedziane. Po co dawać termin jak nie trzeba się go trzymać Nie mogę się doszukać, w którym miejscu jest zapis o przywróceniu terminu. Ktoś podpowie??