wnioski złożone drogą elektroniczną

Wybrane tematy:
Komunikat w sprawie nowych wniosków 500+/ŚW/ŚR w CAS Wzory Decyzji 500+ jak rozpisujecie podatek z US? Jak usprawnić koordynację? Zwalić robotę na gminy... alimenty, od kiedy wyplata - dylematy odnośnie art 19 ust. 4 inspektor ds. świadczeń wychowawczych
kala2

Re: wnioski złożone drogą elektroniczną

Post autor: kala2 »

Panie Tomku z Sygnity mam pytanie przez bank przyszedł nam wniosek i nie wiem jak to przeszło kobieta wpisała pesel dziecka a data urodzenia wyskoczyła 1.4. 2016 nie wpisała męża do składu i zaznaczyła, że przebywa za granicą a mieszka w polse co z tym wnioskiem ? bardzo proszę o pomoc
SYGNITY
Starszy inspektor
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)
Kontakt:

Post autor: SYGNITY »

Nie wiemy jak działają systemy bankowe, że przepuszczają takie niekompletne wnioski. My je tylko odbieramy. Co zrobić z takim wnioskiem, to już decyzja organu właściwego, czyli Wasza.
pozdrawiam
Tomek
kala2

czy jest możliwość usunięcia wczytanego wniosku, poinformowaliśmy Panią, że źle wypełniła wniosek i chce złożyć nowy lub korektę ?
SYGNITY
Starszy inspektor
Kontakt:

Wczytany wniosek można usunąć, ale ten odebrany - elektroniczny - pozostanie.
Tomek
kala2

no właśnie chyba zrobimy tak, że wezwiemy do usunięcia braków i damy nowy wniosek do wypełnienia
marta12345

Post autor: marta12345 »

mam podobnie na 5 wniosków jeden jest do poprawy. Pani nie wpisała w skład rodz. starszego dziecka jak to można poprawić? wezwę osobę i co dalej?
SYGNITY
Starszy inspektor
Kontakt:

Jak już wniosek jest wczytany, a jeszcze nie zakwalifikowany, to można go zmieniać / uzupełniać. Oryginał elektroniczny pozostaje bez zmian.
Tomek
ODPOWIEDZ