Wojna?

Wybrane tematy:
coś pozytywnego Dobra książka
~west

Re: Wojna?

Post autor: ~west »

Z dalekiego kosmosu przylecą trzy wielkie penisy i nas wszystkich wy...ją. Pierniczenie o szopenie. Bla bla bla.
~a skąd ..

Post autor: ~a skąd .. »

przyleciało ~ufo????
~ufo

Post autor: ~ufo »

Jeśli wulkan z Yellowstone wybuchnie z siłą porównywalną do ostatniej erupcji, Stany Zjednoczone mogą przestać istnieć. Wraz z pyłem wulkanicznym wyrzucone zostaną fragmenty skalne, a gaz ulegnie podgrzaniu do 800 stopni Celsjusza. Ciemne i gęste chmury przysłonią niebo aż po Zatokę Meksykańską, dostęp światła słonecznego będzie odcięty praktycznie nad całym globem na co najmniej kilka lat.

https://odkrywcy.pl/gid,13068969,title,S ... jecie.html
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: dzibar »

zieleń to kolor nadziei - moze czas na zastanowienie, zieleń oznacza rozwój, rownowagę, harmonie i nadzieję
\" spirytualnie kolor zielony odgrywa bardzo wazną role w islamie, jako święta barwa proroków i boskiej opatrznosci. Zielony jadeit jest symbolem doskonałości, nieśmiertelnosci, mocy i magicznych sił. W chrześcijaństwie szmaragdowa zieleń jest symbolem wiary. Zieleń nana jest jako symbol trójcy, objawienia i w sztuce wczesnochrześcijańskiej jako symbol krzyża. To kolor pełni, obfitości, szczęścia i radości\".
Może więc nie jest to jeździec apokalipsy, a jeździec, który ma być przestrogą - czy upór jednego człowieka jest wart tego aby rozlała się krew wielu? ( przecież świat juz to przerabiał) - chyba warto się zastanowić w spokoju
Dzidka
~*_*

Post autor: ~*_* »

no co ty dzibar a ja myślałem, że u nich zielony do dzichad!!!!!!!!
ODPOWIEDZ