WOTUM NIEUFNOŚCI dla rządu PO
Re: WOTUM NIEUFNOŚCI dla rządu PO
przecież ty dzibar no comment żyjesz w grzesznym związku partnerskim a nie uświęconym związku małżeński (ja już ponad 30 lat w takim związku) to kogo ty grzesznico chcesz napominać, pytam się ciebie grzesznico kogo i po co ci to czytanie Biblii, no po co
sama przecież napisałaś - że jeżeli jest zrozumienie to i wilk syty i owca cała to tak jak i Panu Bogu świeczkę i diabłu ogarek
sama przecież napisałaś - że jeżeli jest zrozumienie to i wilk syty i owca cała to tak jak i Panu Bogu świeczkę i diabłu ogarek
dzibar nie pouczaj, bo będziesz pouczona
nie oceniaj - bo będziesz oceniona
nie wymyslaj, bo będziesz zwymyslona
itp..................
nie oceniaj - bo będziesz oceniona
nie wymyslaj, bo będziesz zwymyslona
itp..................
Dzibar nie mo ślubu?!
Uuuuuuuu będzie Lucyfer smołę gotował;)
Uuuuuuuu będzie Lucyfer smołę gotował;)
013-02-02 09:31
Re: KRZYŻE NA ŚCIANACH, KOLĘDA, OPŁATEK
wysłane przez dzibar dnia 2013-02-02 09:31:13
dzibar
nowy
ja nie jestem nikim ważnym aby czuć sie upoważniona do chwalenia czy nagany kogokolwiek, wypowiadam swoje opinie we własnym imieniu i za nie odpowiadam
to co robi dzibar no comment na postach?
Re: KRZYŻE NA ŚCIANACH, KOLĘDA, OPŁATEK
wysłane przez dzibar dnia 2013-02-02 09:31:13
dzibar
nowy
ja nie jestem nikim ważnym aby czuć sie upoważniona do chwalenia czy nagany kogokolwiek, wypowiadam swoje opinie we własnym imieniu i za nie odpowiadam
to co robi dzibar no comment na postach?
po raz n-ty pytam: a my to w czyim imieniu wypowiadamy swoje opinie??????????? dzibar myśl co piszesz i myśl co robisz
Pan Bóg to widzi dzibar.
Czemu nie macie ślubu?
I kaj ten twój jest w ogóle? Nie wkur.wia go że go zdradzasz z przystojniakiem internetem?
Czemu nie macie ślubu?
I kaj ten twój jest w ogóle? Nie wkur.wia go że go zdradzasz z przystojniakiem internetem?
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
O czym ty Adam, oko mówisz?:)
Polacy nie gęsi.............śmieszna jesteś w tych swoich atakach personalnych na mnie, ja nie mam nic do ukrycia i żadnego powodu do wstydu
więc jeżeli takie sa twoje intencje w stosunku do autor postu WOTUM NIEUFNOŚCI DLA RZĄDU PO
to Polacy nie gęsi................................aż nadto intencje są zrozumiałe:), a twoja bezsilność i bezradnośc oczywista
Polacy nie gęsi.............śmieszna jesteś w tych swoich atakach personalnych na mnie, ja nie mam nic do ukrycia i żadnego powodu do wstydu

to Polacy nie gęsi................................aż nadto intencje są zrozumiałe:), a twoja bezsilność i bezradnośc oczywista
Dzidka
dzibar, opamiętaj się kobieto!! nie rób sobie więcej wstydu i smiechu na tym forum!
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
To, ze mnie chca osmieszyć to nie dowód, że ja mam sie poddawać i rezygnować z prawdy takim ludziom jak wyżej, ja się nie boje ośmieszenia bo to nie ja mam się czego wstydzić:)
Dzidka
sama się ośmieszasz, a jeśli masz tego świadomość i nic z tym nie robisz to wskazuje na twoje niewłaśiwe funkcjonowanie emocjonalne, zaburzone i szkodliwe
Oprócz WOTUM NIEUFNOŚCI dla rządu PO - HYdE PaRK przeczytaj również:
Wierzycie że Jan Paweł II dokonał cudu?
Czy dzieci poczęte metodą in vitro nie mają duszy?
Nie ma na kogo głosować!
Kiedy kościół uzna gejów, lesbijki i transseksualistów za ludzi?
oszczędności
Papież przyćmił plany prezesa
Kto na Papieża?
Pomoc dla corki
życie wycisnąć jak cytrynę...
SZOK
do MOPS w Gliwicach
do socjal
pytanie
pytanie
Metamorfoza OPS Śródmieście m.st. Warszawy
Czy małżeństwo to związek tylko kobiety i mężczyzny?