WOTUM NIEUFNOŚCI dla rządu PO

Wybrane tematy:
coś pozytywnego Dobra książka
ODPOWIEDZ
~ja 2

Re: WOTUM NIEUFNOŚCI dla rządu PO

Post autor: ~ja 2 »

przecież ty dzibar no comment żyjesz w grzesznym związku partnerskim a nie uświęconym związku małżeński (ja już ponad 30 lat w takim związku) to kogo ty grzesznico chcesz napominać, pytam się ciebie grzesznico kogo i po co ci to czytanie Biblii, no po co

sama przecież napisałaś - że jeżeli jest zrozumienie to i wilk syty i owca cała to tak jak i Panu Bogu świeczkę i diabłu ogarek
~oko

Post autor: ~oko »

dzibar nie pouczaj, bo będziesz pouczona
nie oceniaj - bo będziesz oceniona
nie wymyslaj, bo będziesz zwymyslona
itp..................
~Adam

Post autor: ~Adam »

Dzibar nie mo ślubu?!
Uuuuuuuu będzie Lucyfer smołę gotował;)
~ja 2 dla przypomnienia

Post autor: ~ja 2 dla przypomnienia »

013-02-02 09:31
Re: KRZYŻE NA ŚCIANACH, KOLĘDA, OPŁATEK
wysłane przez dzibar dnia 2013-02-02 09:31:13

dzibar

nowy
ja nie jestem nikim ważnym aby czuć sie upoważniona do chwalenia czy nagany kogokolwiek, wypowiadam swoje opinie we własnym imieniu i za nie odpowiadam

to co robi dzibar no comment na postach?
~oko

po raz n-ty pytam: a my to w czyim imieniu wypowiadamy swoje opinie??????????? dzibar myśl co piszesz i myśl co robisz
~Adam

Post autor: ~Adam »

Pan Bóg to widzi dzibar.
Czemu nie macie ślubu?

I kaj ten twój jest w ogóle? Nie wkur.wia go że go zdradzasz z przystojniakiem internetem?
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: dzibar »

O czym ty Adam, oko mówisz?:)
Polacy nie gęsi.............śmieszna jesteś w tych swoich atakach personalnych na mnie, ja nie mam nic do ukrycia i żadnego powodu do wstydu :) więc jeżeli takie sa twoje intencje w stosunku do autor postu WOTUM NIEUFNOŚCI DLA RZĄDU PO
to Polacy nie gęsi................................aż nadto intencje są zrozumiałe:), a twoja bezsilność i bezradnośc oczywista
Dzidka
~ula

Post autor: ~ula »

dzibar, opamiętaj się kobieto!! nie rób sobie więcej wstydu i smiechu na tym forum!
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: dzibar »

To, ze mnie chca osmieszyć to nie dowód, że ja mam sie poddawać i rezygnować z prawdy takim ludziom jak wyżej, ja się nie boje ośmieszenia bo to nie ja mam się czego wstydzić:)
Dzidka
~oko

sama się ośmieszasz, a jeśli masz tego świadomość i nic z tym nie robisz to wskazuje na twoje niewłaśiwe funkcjonowanie emocjonalne, zaburzone i szkodliwe
ODPOWIEDZ