Co zrobic gdy wierzycielka pobierajaca fundusz zglosila ze dostaje małe kwoty w osttanich dwoch miesiacach ? Czy moze od dluznika pobierac i pobierac Fa czy ja jako organ musze wszczac postepowanie jako nienaleznie pobrane FA?
Pomoze ktos?
W takim razie wystawiłabym nienależnie pobrane, niestety. A czy dłużnik ma jeszcze zadłużenie w FA? Czy spłacił całość zadłużenia u ciebie? Bo jeśli ma zadłużenie a pieniądze wysłał kobiecie to jego błąd. Warto uprzedzić następnym razem kobietę, by w takich sytuacjach odsyłała pieniądze komornikowi.
Ma zadłuzenie i to spore. a Komornik czesc wysłał nam pieniedzi i czesc wierzycielce. nie wiem dlaczego ale dostała od komornika przelewyNatalia123! pisze: ↑20 mar 2025, 8:47W takim razie wystawiłabym nienależnie pobrane, niestety. A czy dłużnik ma jeszcze zadłużenie w FA? Czy spłacił całość zadłużenia u ciebie? Bo jeśli ma zadłużenie a pieniądze wysłał kobiecie to jego błąd. Warto uprzedzić następnym razem kobietę, by w takich sytuacjach odsyłała pieniądze komornikowi.
Czyli wina komornika, powinien w pierwszej kolejności wysłać Tobie na zadłużenie z funduszu.Wik7. pisze: ↑20 mar 2025, 9:21Ma zadłuzenie i to spore. a Komornik czesc wysłał nam pieniedzi i czesc wierzycielce. nie wiem dlaczego ale dostała od komornika przelewyNatalia123! pisze: ↑20 mar 2025, 8:47W takim razie wystawiłabym nienależnie pobrane, niestety. A czy dłużnik ma jeszcze zadłużenie w FA? Czy spłacił całość zadłużenia u ciebie? Bo jeśli ma zadłużenie a pieniądze wysłał kobiecie to jego błąd. Warto uprzedzić następnym razem kobietę, by w takich sytuacjach odsyłała pieniądze komornikowi.
To w takim przypadku robic jej nienależnie pobrane ? czy co ?Natalia123! pisze: ↑20 mar 2025, 9:54Czyli wina komornika, powinien w pierwszej kolejności wysłać Tobie na zadłużenie z funduszu.Wik7. pisze: ↑20 mar 2025, 9:21Ma zadłuzenie i to spore. a Komornik czesc wysłał nam pieniedzi i czesc wierzycielce. nie wiem dlaczego ale dostała od komornika przelewyNatalia123! pisze: ↑20 mar 2025, 8:47W takim razie wystawiłabym nienależnie pobrane, niestety. A czy dłużnik ma jeszcze zadłużenie w FA? Czy spłacił całość zadłużenia u ciebie? Bo jeśli ma zadłużenie a pieniądze wysłał kobiecie to jego błąd. Warto uprzedzić następnym razem kobietę, by w takich sytuacjach odsyłała pieniądze komornikowi.