współfinansowanie przez gminy
współfinansowanie przez gminy
Dla gmin zadanie współfinansowanie pobytu dziecka np.
w rodzinie zastepczej:
-
jak macie rozwiązany ten problem
w rodzinie zastepczej:
-
jak macie rozwiązany ten problem
Re: współfinansowanie przez gminy
masz na mysli odpłatność gmin za pobyt ich dzieci w wysokości 10% wydatkow na opiekę i wychownaie w pierwszym roku pobytu dzieci w pieczy?
odpłatność gmin za pobyt ich dzieci w wysokości 10% wydatkow na opiekę i wychownaie w pierwszym roku pobytu dzieci w pieczy -
czytałam ustawę a teraz nie pamiętam z czego to wynika .Jak możesz napisz mi . Dzięki i pozdrwaiam weekndowo!!
Ja osobiście nie mam długiego weekendu.
czytałam ustawę a teraz nie pamiętam z czego to wynika .Jak możesz napisz mi . Dzięki i pozdrwaiam weekndowo!!
Ja osobiście nie mam długiego weekendu.
a co to za problem wystawiam noty ksiegowe załączam decyzje administracyjną w przypadku rodzin i gminy płaca i to wszystko
`Iza
Kto u Ciebie wystawia noty? Pracownik merytoryczny,? Myślę , że powinnam wystawić notę z chwilą wydania Decyzji.
Kto u Ciebie wystawia noty? Pracownik merytoryczny,? Myślę , że powinnam wystawić notę z chwilą wydania Decyzji.
u mnie, ja pisze pismo, ktore otrzymuje gmina oraz osoba u mnie z ksiegowosci (pcpr) i to nasza ksiegowosc wystawia note i gminy placa; w pismie pisze ile-w jakiej wysokosci, za co gmina ma placic i za jaki okres
ja jestem pracownikiem socjalnym i wystawiam noty, robię to tak: z chwilą otrzymania postanowienia Sądu wysyłam pismo do gmin że takie i takie dziecko z ich gminy zostało umieszczone i będą współfinansować pobyt. Jak wystawie już decyzję to robię notę księgową i dołączam kser decyzji i wysyłam do gmin.
Oprócz współfinansowanie przez gminy - Stare tematy przeczytaj również:
Stare zasady - jakie nazewnictwo?
dot odpłatności rodziców biologicznych
od kiedy przyznajecie rodzinie świadczenie
rodziny pomocowe
decyzja dotycząca pomocy pieniężnej na samodzielnienie
Odpłatność rodziców biol.
Bezduszność systemu
Środki UE niech weźmie MJWPU
Dopłata pacjenta do środka pomocniczego
Urlopy rodzin zawodowych
wzór skierowania