wstawiłam zły paragraf.... - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 12 sty 2016, 13:24

Wstawiłam w dwóch decyzjach na becikowe zły paragraf- nowe rozporządzenie ale paragraf poleciał mi ze starego rozporządzenia....decyzje juz poszły, były z listopada. Co mam z tym zrobic?
marta844

Napisano: 12 sty 2016, 13:29

nic, myślisz ze ktoś to bedzie czytał ???? ważne ze napisałaś przyznaje 1000,00 zł :D do akt wsadz sobie dobra wersję :)
masterm

Napisano: 12 sty 2016, 13:32

W podstawie prawnej możesz zamieścić nawet przepis na szarlotkę. Ważne, żeby decyzję rozstrzygnąć zgodnie z obowiązującymi przepisami.
west
Starszy referent
Od: 11 gru 2014, 9:25
Zajmuję się:

Napisano: 12 sty 2016, 13:37

tak?.......matko.....a ja ciagle sie boję, ze przyjdzie kontrol i ze przez takie duperele mnie wywalą ...
marta844

Napisano: 12 sty 2016, 13:44

marta844 pisze:tak?.......matko.....a ja ciagle sie boję, ze przyjdzie kontrol i ze przez takie duperele mnie wywalą ...
spokojnie za takie pierdoly z roboty cie nie wywala, nie taki bledy sie robi, kazdy ma prawo sie pomylic a prawie kazda pomylke da sie poprawic
masterm

Napisano: 12 sty 2016, 14:05

masterm pisze:
marta844 pisze:tak?.......matko.....a ja ciagle sie boję, ze przyjdzie kontrol i ze przez takie duperele mnie wywalą ...
spokojnie za takie pierdoly z roboty cie nie wywala, nie taki bledy sie robi, kazdy ma prawo sie pomylic a prawie kazda pomylke da sie poprawic
No to dobrze :) bo ja jakas przewrazliwiona jestem ze w decyzji czegos jest za mało albo za dużo.... albo że cos nienaleznie przyznam lub pomine sytuacje gdy jest zwrot i nie odbiore świadczeń nienaleznie pobranych. Inni pracownicy jakos bardziej "lajtowo" podchodza do tego wszystkiego ja jakas nadgorliwa jestem :)
marta844

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x