dłuzniczka napisała o umorzenie nalezności z FA od październka 2015 do marca 2016,
zaznaczam, że ma juz umorzenie całości z odsetkami od początku wypłacania FA do 30.09.2015
ale pomomo to Komornik zlicytował jej mieszkanie ( miala jeszcze dług z FA ,dla wierzyciela i koszty komornicze) w ogóle jeszcze nie wpłaciła ani złotówki,napisała skarge na działanie Komornika, teraz była u prawników ,którzy darmowo udzielają porad uznali że jest szansa na odzyskanie mieszkania i kazali jej pisać o umorzenie jw, oraz o wstrzymanie egzekucji. Tłumaczyć jej nie mam co, bo ona tylko swoje.Poprzednio też pisała o "zawieszenie postępowania egzekucyjnego prowadzonego przez Komornika.." i odpisałam jej ,że nie jesteśmy organem właściwym do rozstrzygania .
Umorzenia odmówimy, a ad wstrzymania to wydać decyzję, czy odpisać pismem ?
Poprzednio wydałam decyzję umarzającą a odmowie wstrzymania napisałam w uzasadnieniu, nie w sentencji.( na marginesie SKO uchyliło mi tę decyzję bo .... ale co do zawieszenia postępowania wypowiedzieli sie pozytywnie dla nas, kazali jej pisać do komornika)
proszę o pomoc, bo wiem napewno ,że się odwoła