Wszystkieeeego Najlepszeeeego:)
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Wszystkieeeego Najlepszeeeego:)
świetne, umieją się bawić, nie to co my, ponuraki
dzibar dlaczego Ty tak po swojemu nie złożysz życzeń tylko robisz wklejki.
no właśnie, niestety nie napiszę gratulacji za życzenia, nie przeczytam wklejki, bo mam w domu TV, i od wczoraj można oglądać na duzym ekranie życzenia z ambasady
dziabar jak to dziabar - jedyne co potrafi to buszować po necie i wklejki cudzych materiałów przeklejać - taka jej robota cała - nie dziwota że ops dał sobie z nią spokój
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
nie spodziewam się, że od razu zrozumiecie moje intencje ( w Piśmie Świętym jest to jasno napisane:), ale kiedyś - wierzę w to - w gońcu to nastąpi i cieszę się, że oglądacie to co dobre, bez względu na źródło:), jeszcze raz wszystkiego co najlepsze 

Dzidka
no proszę - w pismie św wyraźnie napisano o intencjach dzibar!
oglądam TV i dzibar jakoś to zatwierdziła. cieszę się dzibar, bardzo się cieszę, ale nadal nie rozumiesz co odpisujemy
oglądam TV i dzibar jakoś to zatwierdziła. cieszę się dzibar, bardzo się cieszę, ale nadal nie rozumiesz co odpisujemy
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Pismo Święte to mądra księga i nie ja pierwsza chyle przed nią czola ( robili to i robia nadal madrzejsi ode mnie, a to, że ja Je czytam świadczy podobno, że nie jestem taka głupia jak mi sie to przypisuje - ale nie mnie oceniać bo kwestia wiary to bardzo indywidualna sprawa)
Jeszcze się ~~oko przekonasz, że człowiekowi empatycznemu nawet wygrana nie sprawia przyjemności kiedy ktoś inny jest przegrany i mnie nie jest przyjemnie kiedy w swojej niewiedzy wydaje ci się, że jesteś mądrzejszy i bogatszy ode mnie.Twój komentarz jest smutny bo mnie sadzisz po sobie ( ja doskonale wiem o czym piszesz i potrafie czytać ze zrozumieniem, a że kondycja moja nie jest jeszcze najlepsza to nie zmienia faktu, że w mojej ocenie twoja ignorancja przewyższa twój cynizm, który jest przykrywka braku tego czegoś co katolicy określają jako łaska Pańska )
Jeszcze się ~~oko przekonasz, że człowiekowi empatycznemu nawet wygrana nie sprawia przyjemności kiedy ktoś inny jest przegrany i mnie nie jest przyjemnie kiedy w swojej niewiedzy wydaje ci się, że jesteś mądrzejszy i bogatszy ode mnie.Twój komentarz jest smutny bo mnie sadzisz po sobie ( ja doskonale wiem o czym piszesz i potrafie czytać ze zrozumieniem, a że kondycja moja nie jest jeszcze najlepsza to nie zmienia faktu, że w mojej ocenie twoja ignorancja przewyższa twój cynizm, który jest przykrywka braku tego czegoś co katolicy określają jako łaska Pańska )
Dzidka
dzibar to ty sadzisz wszystkich po sobie i to jest smutne i żałosne
do admina - to forum pomocy społecznej a nie prywatne poletko ~dzibar - tego typu cudze artykuł wklejane od sasa do lasa to już spam
na HP tego typu zaśmiecanie forum pomocy społecznej, która działa bez względu na przekonanie polityczne pracowników socjalnych
na HP tego typu zaśmiecanie forum pomocy społecznej, która działa bez względu na przekonanie polityczne pracowników socjalnych
Oprócz Wszystkieeeego Najlepszeeeego:) - HYdE PaRK przeczytaj również:
zapraszamy do warszawy
CUD NARODZIN
Głosuję na PiS cz.III
prozba o pomoc
buahahahaha
prosiłbym ludzi dobrej woli o niewielkie sparcie finansowe lub dobrą radę
Nieporawne politycznie
Święta
W Polsce też działaja
zw.zaw
Błagam o pomoc