Wszystkiego dobrego z okazji Walentynek - Świadczenia rodzinne

Strona 7 z 7    [ Posty: 67 ]

Napisano: 14 lut 2014, 17:16

Ta sytuacja ( z Trynkiewiczem) tworzy precedens prawny. Czy można jedną osobę za to samo karać dwa razy? Wielu karnistów twierdzi że nie.
~hmm. .

Napisano: 14 lut 2014, 17:19

\"hmm. .
Elmer, przyznaj się to ty tych posłów wybierałeś, którzy znieśli karę śmierci?\"
Nigdy nie zdarzyło mi się na takiego zagłosować. Zawsze głosuję na JKM.

\"Czy można jedną osobę za to samo karać dwa razy?\"
Nie, a tzw. ustawa o bestiach jest wielkim bublem prawnym dodatkowo wielce niebezpiecznym.

Rozwiązanie kwestii Trynkiewicza było bardzo proste. Wysłać go do wspólnej łaźni i na 15 minut się przespać.
~Elmer

Napisano: 14 lut 2014, 17:22

Elmer.. ja sie zaczynam mocno zastanawiać kto tym towarzystwie jest bestią :D
~hmm. .

Napisano: 14 lut 2014, 17:26

mozna nie mozna...nie moze tez byz tak,ze ktos kto dostal kare smierci potem moze wyjsc po 25 latach,choc inni za mniejsze grzechy\" dostaja dozywocie...jakby tych 25 lat bylo malo na \"zrobienie z tym porzadku\"
kurcze my tutaj tez mamy jedna taka bestie co niedlugo ma wyjsc...
kb
Awatar użytkownika
VIP
Od: 02 lut 2007, 15:50
Zajmuję się:

Napisano: 14 lut 2014, 17:37

pomijając jednak aspekty tej przerażającej zbrodni którą dokonał, trzeba pamiętać o tym, że żyjemy w państwie prawa, prawa którego należy przestrzegać i świat berdzie nas bacznie obserwował jak sobie tym problemem poradzimy.

media jednak mają w sobie coś z hieny. mam wrażenie że niejednokrotnie to bestie piszą o bestii.

~hmm. .

Napisano: 15 lut 2014, 12:02

hmm, mam nadzieję, ze miło spędziłaś walentynki :)
~ewalu

Napisano: 07 cze 2014, 11:35

Jaki macie kredyt wzięty, nie jest to przypadkiem pożyczka pozabankowa przez internet?
Maślaczek

Strona 7 z 7    [ Posty: 67 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x