Dzisiejsza debata tylko upewniła mnie, że ruszyła machina oczerniania Jarosława Kaczyńskiego i PiS-u sprzed kata.strofy smo.leńskiej.
Było to nadzwyczaj wyraźnie widoczne w komentarzach tzw. ekspertów i polityków. Jestem zbyt inteligentna bym nie rozumiała zdań wypowiadanych przez kandydatów. Jednak dziennikarze, eksperci i politycy uznali, że muszą mi powiedzieć dlaczego debatę wygrał Komorowski. Widzę, że została przygotowana cała strategia wmówienia społeczeństwu, jak powinno myśleć.
Podczas debaty pan Komo.rowski wykazał się brakiem elementarnej kultury i wychowania do czego zobowiązywałoby go choćby jego szlach.eckie pochodzenie. Ale widać z takiej szlach.ty pochodzi.
Wykazał się także ogromną arog.ancją i bu.tą. Zarówno wobec prowadzących, jak i kontrkandydata. Złamał z premedytacją regulamin debaty, który sam wcześniej podpisał. Jak zostanie prezydentem co go powstrzyma od złamania innych zobowiązań? Nic!
Jeszcze zdanie o prywatyzacji służby zdrowia czy też o kręceniu lod.ów, jak mawiała posłanka Sawi.cka.
Sama leczę się w prywatnej przychodni i to zupełnie za darmo. Nie mam więc nic przeciwko dobrej prywatyzacji służby zdrowia. Ważne byłyby tylko gwarancje bezpieczeństwa dla pacjentów. Myślę, że jakaś część z was ma także możliwość korzystania w ramach ubezpieczenia z prywatnych placówek.
W związku z tym ma do was pytanie, jak ma wyglądać \"przekształcanie\" służby zdrowia w prywatne zakłady, że kandydat Komo.rowski boi się tego słowa, jak Jarosława Kaczy.ńskiego?
Zagłosuję na Jarosława Kaczy.ńskiego nie dlatego, że jest on moim kandydatem marzeń, ale dlatego, że od kandydata Komoro.wskiego otrzymałam jedynie PR i to cho.ry. Gdy jednak kandydat Komo.rowski na chwilę zapomina się widzę bu.tę, arog.ancję i zwykłe cham.stwo. Nie liczenie się z nikim, kto nie dysponuje przewagą nad Komo.rowskim.
Prawdziwe oblicze partii miłości obnażył wczoraj sam wielki Don Tu.sk. Pokłady agr.esji z jego strony wystarczyłyby na obdzielenie nimi PiS, SLD, PSL, Samoobrony i jeszcze zostałoby w nadmiarze przy PO.
Gienia czy ty dobrze słyszałaś? Nie pytan o przekształcanie szpitali, to nie do nas pytanie. A gdzie leczy sie rodzina Kaczyńskich? W przychodni rejonowej? Skąd u Ciebiie te pokłady agresji?
Wmawiają nam, że powinniśmy wybrać prezydenta \"niewiniątko\", który wcale niewiniątkiem nie jest. Dzisiaj obywatel Komorowski dał kolejny spektakl nienawiści. Im bliżej ciszy wyborczej tym agresywniej sobie poczyna. Nerwy puszczają a może za wszelką cenę stara się sprowokować Kaczyńskiego?