glupie to może i nie ma sensu się denerwować a was pytać ale mialam kłotnie nieomal z dyr nt.nazewnictwa dotychczas pisałam wychowanek rodziny zastępczej (...) coś tam, nowa wladza każe mi pisać wychowanek z rodziny zastpczęj
chodzi o to \"Z\"
wszystkie pisma ma takie, w ustawie jest też zapisane wychowanek rodziy zastepczej, bez \"z\"
nie chcę sie kłócić jeśi zupelnie nie mam racji ale jesli mama to dlaczego mam ustąpić?
pomóżcie, napiszcie swoje zdanie i argumenty
z góry dziękuję
wychowanek rodziny zastępczej czy z rodziny zastępczej
Re: wychowanek rodziny zastępczej czy z rodziny zastępczej
Wychowanek rodziny zastępczej jest poprawną formą, \"z\".... to wtedy by trzeba pisać \"wychowanek pochodzący z rodziny zastępczej\".
Wydaje mi się, że dobrym argumentem są zapisy ustawy i tego się trzymaj... Przecież nie będziesz zmieniała przepisu, cytując np. ustawę....
Wydaje mi się, że dobrym argumentem są zapisy ustawy i tego się trzymaj... Przecież nie będziesz zmieniała przepisu, cytując np. ustawę....
Re: wychowanek rodziny zastępczej czy z rodziny zastępczej
tyle, że w ustawie nie mam takiego sformułowania
które moge pokazać,
ale myślę, że większość pisze wychownek rodziny i dlatego nie rozumie mojego dylematu
które moge pokazać,
ale myślę, że większość pisze wychownek rodziny i dlatego nie rozumie mojego dylematu
Oprócz wychowanek rodziny zastępczej czy z rodziny zastępczej - Stare tematy przeczytaj również:
MOW ZA PÓŹNO PRZESŁAŁ DOKEMENTACJĘ WYCHOWANKA
rodzina zastepcza na wyjeździe
10% z gminy
PFRON Szkolenie
wzór uzasadnienia - kontynuacja nauki
Akcpetacja opiekuna usamodzielnienia na wniosku wychowanka
bariery arch.
odpłatność rodziców biologicznych raz jeszcze
rodzina zastępcza bez świadczeń
pieniądze na zadania z algorytmu
kontynuowanie nauki
Rodzina pomocowa