WYCHOWAWCZY - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 28 sty 2015, 9:01

1. Jak w programie AMAZIS robicie wychowawczy początek a jeśli jest udzielony do 12 to 13 wstawiacie zatrudnienie tak :?: :?
2. Dlaczego mi tak przyznało pani za styczeń nie miała świadczeń rodzinnych a wychowawczy od 14 stycznia i dodatek oprzyznało w programie od 14 stycznia dlaczego tak :?:
Nowa 25

Napisano: 28 sty 2015, 10:40

1. tak lub inny powód
2. a od kiedy ma przyznany urlop wychow. od 01.01.2015 r. ? jeżeli tak, to wprowadzając urlop wpisujesz tą datę od kiedy ma przyznany.
sabi

Napisano: 29 sty 2015, 13:11

Urlop wychowawczy ma od 14 stycznia napisałam, zasiłki rodzinne złożyła od lutego 20145 r. więc wychowawczy od lutego prawda? :?: :?: a jak do 13 stycznia 2016 roku ma to 14 wstawiam zatrudnienie tak :?: :?: :?: i okres 6 miesięcy to macierzyński wlicza sie?
Nowa 25

Napisano: 29 sty 2015, 13:39

Nowa 25 pisze:Urlop wychowawczy ma od 14 stycznia napisałam, zasiłki rodzinne złożyła od lutego 20145 r. więc wychowawczy od lutego prawda? :?: :?: a jak do 13 stycznia 2016 roku ma to 14 wstawiam zatrudnienie tak :?: :?: :?: i okres 6 miesięcy to macierzyński wlicza sie?
napisz to jeszcze raz..po polsku:) mamy styczen a ty masz wniosek o swiadczenia na luty ? prawo do swiadczen ustalasz od miesiaca zlozenia o nie wniosku (a przynajmniej jesli chodzi o zasilek rodzinny i dodatek z tyt. wych.)
jesli kobieta zlozyla wniosek w styczniu to musisz ustalic czy od stycznia przysluguja jej swiadczenia, jesli tak to przyznajesz od stycznia zasilek a dod. z tyt. urlopu od dnia , od ktorego na tym urlopie jest...chyba ze zasilek rodzinny za styczen jej nie przysluguje, wtedy i wychowawczy nie bedzie jej przyslugiwal
kb
Awatar użytkownika
VIP
Od: 02 lut 2007, 15:50
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x