wychowawczy
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
wychowawczy
co można napisać w uzasadnieniu decyzji, jeżeli strona od 01.03.2017r. nie będzie uprawniona do dodatku z tytułu wychowawczego, ponieważ otrzymała świadectwo pracy i nie jest już w stosunku pracy
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: ŚR,FA,ZDO i inne
- Kontakt:
Re: wychowawczy
art. 10 ust. 1 ustawy śr - strona nie jest już uprawniona do urlopu wychowawczego.lilka2 pisze:co można napisać w uzasadnieniu decyzji, jeżeli strona od 01.03.2017r. nie będzie uprawniona do dodatku z tytułu wychowawczego, ponieważ otrzymała świadectwo pracy i nie jest już w stosunku pracy
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
wystarczy dwa zdania i tyle ? 

-
- Starszy referent
- Zajmuję się: ŚR,FA,ZDO i inne
- Kontakt:
chciałam naprowadzić, niestety nie mam czasu na pisanie całych uzasadnień. pozdrawiam
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
o art. 10 ust. 1 to ja wiem, myślałam ze ma ktoś może jakies uzasadnienie gotowe, nie karze wymyślać specjalnie dla mnie:)
W dniu .......... złożyła Pani w tutejszym Organie świadectwo pracy, z którego wynika, że od dnia ........... do .......... była Pani zatrudniona w ........... Utrata zatrudnienia spowodowała utratę uprawnień pracowniczych – urlopu wychowawczego. Zgodnie z art. 10 ust.1 ustawy o świadczeniach rodzinnych dodatek z tytułu opieki nad dzieckiem w okresie korzystania z urlopu wychowawczego przysługuje matce lub ojcu, opiekunowi faktycznemu dziecka albo opiekunowi prawnemu dziecka, jeżeli dziecko pozostaje pod jego faktyczną opieką, uprawnionemu do urlopu wychowawczego.
Z tych względów orzeczono jak w sentencji niniejszej decyzji.
Z tych względów orzeczono jak w sentencji niniejszej decyzji.
Oprócz wychowawczy - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
życzliwy..ona pracuje i pobiera kb, Ewalu, Elmer pomóżcie
rozmowa telefoniczna
UMOWA O DZIEŁO A KRUS
praca za granicą
św. pielegnacyjne
składki przy SZo
zdo na jakich drukach
rozpoczecie roku szkolnego
JAK WPROWADZIĆ
umowa dzierżawy
do kiedy?