Wychowawczy i złot za złot - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]

Napisano: 12 wrz 2016, 10:54

Mam złot za złot (za sierpień), a teraz (od września) utratę i pełną kwotę. Jak rozumiem, muszę wydać decyzję na złot za złot do X, a potem zmienić ze względu na zmianę sytuacji i przyznać pełne świadczenia?? Nie da rady jednym wnioskiem i decyzją?
Bazyllo

Napisano: 12 wrz 2016, 11:34

?? :)
Bazyllo

Napisano: 12 wrz 2016, 14:50

Nikt, nic? Może zbyt ogólnie wytłumaczyłem? :)
Bazyllo

Napisano: 12 wrz 2016, 15:18

rozumiem, że wniosek z sierpnia decyzja we wrześniu. Piszesz na jednej decyzji
mm5

Napisano: 13 wrz 2016, 7:35

Gdybym decyzje pisał, to pewnie bym i na jednej napisał. Ale ponieważ robię decyzje w Sygnity, to bym poprosił o przepis, w jaki sposób zrobić to w tym systemie :)
Bazyllo

Napisano: 13 wrz 2016, 8:07

myślę, że tu potrzebna fachowa pomoc Pana Tomka
005

Napisano: 13 wrz 2016, 9:12

Panie Tomku? :)
Bazyllo

Napisano: 14 wrz 2016, 9:24

Macie jakiś patent, żeby zrobić to jedną decyzją w systemie. Czy robicie jak wyżej opisałem, czyli dwie decyzje?
Bazyllo

Napisano: 23 wrz 2016, 8:53

No dobra, doszedłem jak wprowadzić uzysk, żeby liczył dochód (różny) na miesiące. Bardzo fajna rzecz :D Ale ciągle nie wiem, jak w powyższym przypadku wprowadzić utratę dochody, żeby było tak samo fajnie :)
Mam dochód z US - xxx podstawa, yyy składki społ, zzz składki zdrowotne, wprowadzone od stycznia do grudnia. Utrata jest od września, więc w odpowiednie pola wpisuję kwoty utraty w miesiącach ustawiam wrzesień - grudzień (??) i lipa. Jak wejdę w dochody miesięczne, to sierpień też jest obniżony (po utracie) :( Pomocy!
Bazyllo

Napisano: 23 wrz 2016, 9:40

Dodatkowo na liście "Dochód miesięczny" nie uwzględnia dochodu z gospodarstwa :(
Bazyllo

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x