wydatki na wynagrodzenia sprawozdanie

Wybrane tematy:
Komunikat w sprawie nowych wniosków 500+/ŚW/ŚR w CAS Wzory Decyzji 500+ jak rozpisujecie podatek z US? Jak usprawnić koordynację? Zwalić robotę na gminy... alimenty, od kiedy wyplata - dylematy odnośnie art 19 ust. 4 inspektor ds. świadczeń wychowawczych
sotre

Re: wydatki na wynagrodzenia sprawozdanie

Post autor: sotre »

kb pisze:w 3 wszystkie decyzje dotyczace 500+ , przyznajace, odmowne, zmieniajace i uchylajace:), w 3.1 w sprawie ustalenia prawa - wiec przyznajace tylko :)
No to jednak od nowa jestem zamotana. Właśnie ten punkt 3.1. jest zamotany i niejasny, i brak do niego wyjaśnień!! Jak mnie wnerwia takie robienie z pracowników idiotów.
sotre

Post autor: sotre »

w pkcie 3.1. myślałam że odmowne też, tylko nad uchylającymi nie wiedziałam.
Awatar użytkownika
kb
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: kb »

a tam sie przejmujesz:) wpisuj tak jak sama te frazy rozumiesz i tyle, jesli okaze sie ze ci co wyzej rozumieja inaczej to najwyzej kaza ci zrobic korekte :D
Sotre

Post autor: Sotre »

kb pisze:a tam sie przejmujesz:) wpisuj tak jak sama te frazy rozumiesz i tyle, jesli okaze sie ze ci co wyzej rozumieja inaczej to najwyzej kaza ci zrobic korekte :D
Kochana jesteś :) wcześniej tak samo myślałam, ale jednak porobiłam kilka błędów i teraz w pracy jestem postrzegana jako nieuważna :( i już bym nie chciała więcej takich wyjaśnień i poprawek. :oops:
kiki888

Post autor: kiki888 »

dzisiaj na spotkaniu regionalnym mówili ze w 3 - wszystkie decyzje jakie wydajemy a w 3.1 tylko przyznające
ODPOWIEDZ