Wyjeżdżam z kraju jak PiS dojdzie do władzy. Kto jedzie ze mną?
Re: Wyjeżdżam z kraju jak PiS dojdzie do władzy. Kto jedzie ze mną?
Powiedział katolik, moher, zwolennik drobiu.
Przecież mnie nie znasz. Więc skąd wiesz jaki jestem.To tylko świadczy o tym jacy są zwolennicy komuny. Tacy jak Ty. Kompletny brak tolerancji i arogancja.
przeciez go nie znasz - wiec skąd wiesz kim jest - i na koniec zacytuje ciebie Jerzy:
\"To tylko świadczy o tym jacy są zwolennicyIV - go kaczystanu. Tacy jak Ty. Kompletny brak tolerancji i arogancja.\"
\"To tylko świadczy o tym jacy są zwolennicyIV - go kaczystanu. Tacy jak Ty. Kompletny brak tolerancji i arogancja.\"
Chyba jednak będzie trzeba wyjechać:(
dzibar pisze, że Polacy nie gęsi hehehehe.... PiS nie wygra. Ja w to wierzę!
ja też bo to byłby koniec demokracji
Mariusz Max Kolonko: dlaczego w Polsce niektóre media stygmatyzują wolnych, patriotycznych obywateli?
- Czytam w polskiej prasie artykuł jakiegoś dupka: \"Narodowcy wyszli na ulice\". Jak jakieś hitlerjugend. Kto te bzdury pisze? Kim jest ten pajac dziennikarski, który rozumie świat na opak? Kto go zatrudnia? W Ameryce tacy \"narodowcy\" to zwykli mieszkańcy Ameryki - powiedział Mariusz Max Kolonko podczas czatu w Onecie.
kolonko nie autorytet, liczy się zdanie Polaków
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
No pewnie, że nie autorytet, gdyby nim chciał być to nie użyłby słowa \"dupek\" - no bo czym się różni od innych - niczym, a jego opinia , jak każda może się podobać lub nie.Faktem jest, że Max Kolonko mówi do rzeczy i niewatpliwie wytyka prawdziwe błędy, które warto korygować, ale czy musi nas od razu obrażać przy tym...............
moim zdaniem tylko na tym traci..........
A Polacy nie gęsi....................... więc jako Polakowi i panu w wieku dojrzałym raczej wypadałoby zacząć zwracać baczniej uwagę ( zwlaszcza, że jest doswiadczonym dziennikarzem ) na forme przekazu
Pozdrawiam Pana Mariusza Maxa-Kolonko i mam nadzieje, że nie uraziłam i nie nazwie mnie ani nikogo innego - na pismie - już \"dupkiem\" a młodzież nauczy innych zamienników jak dosadnie zechce kogoś określić tym mianem:)
moim zdaniem tylko na tym traci..........
A Polacy nie gęsi....................... więc jako Polakowi i panu w wieku dojrzałym raczej wypadałoby zacząć zwracać baczniej uwagę ( zwlaszcza, że jest doswiadczonym dziennikarzem ) na forme przekazu
Pozdrawiam Pana Mariusza Maxa-Kolonko i mam nadzieje, że nie uraziłam i nie nazwie mnie ani nikogo innego - na pismie - już \"dupkiem\" a młodzież nauczy innych zamienników jak dosadnie zechce kogoś określić tym mianem:)
Dzidka
POra sie pakować.
Nadchodzi IV RP. Bój się Polaku.
Nadchodzi IV RP. Bój się Polaku.
Oprócz Wyjeżdżam z kraju jak PiS dojdzie do władzy. Kto jedzie ze mną? - HYdE PaRK przeczytaj również:
Brawo Węgrzy
Znikają symbole narodowe
Macie jakieś fetysze?
Jaki by tu wątek założyć?
Czy religie są dla ludzi słabych, nie potrafiących samodzielnie walczyć z przeciwnościami losu?
Proszę o wsparcie
Wejście do strefy EURO
Lubię Ciebie
potrzebuje pomocy
Chrzest po 18 roku życia. Co wy na to?
Wierzycie że Jan Paweł II dokonał cudu?
Czy dzieci poczęte metodą in vitro nie mają duszy?
Nie ma na kogo głosować!
Kiedy kościół uzna gejów, lesbijki i transseksualistów za ludzi?
oszczędności
Papież przyćmił plany prezesa