wyjscie za maż

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
ODPOWIEDZ
kaskka

wyjscie za maż

Post autor: kaskka »

kobitka pobiera fundusz rodzinne 500+ teraz zgłosiła, że wyszła za mąż i co powinna mi na nowych wnioskach wypelnić sklad rodziny czy tylko akt ślubu i jej oświadczenie wystarczy i mogę sama dopisac jej meża w systemie i jeszcze raz zweryfikowac czy się kwalifikują?
osa

Re: wyjscie za maż

Post autor: osa »

ja myślę że odpis małżeństwa wystarczy tylko że dochód tego pana trzeba potraktować jako uzyskany tak liczyć a nie z 2015 roku
Awatar użytkownika
6i9
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: 6i9 »

osa podaj art. na potwierdzenie swojej odpowiedzi
osa

nie mam artykułu po prostu tak ludzie robią i mam taką opinię prawnika
Awatar użytkownika
6i9
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

:o po prostu tak ludzie robią, hmm nieźle
Awatar użytkownika
6i9
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

osa

wiesz co 6i9 nie rób głupich min, każdy robi jak uważa powiem ci koleżanka dzwoniła dzisiaj do ministerstwa bo ma trudną sprawę i nawet oni nie umieją jej pomóc więc każdy robi jak umie i uważa i trochę opiera się jak robią inni bo nie ma wyjścia innego zresztą co się nie zrobi to i tak będzie źle , a jak wy macie tak wszytko wiecie i macie wszystko super to ekstra, przepisy są jakie są interpretacji masa i coraz gorzej jest więc się nie dziw
Awatar użytkownika
6i9
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

spuść z tonu, nic złego nie napisałam, a mina jak mina :mrgreen: ta tez Ci przeszkadza?
ODPOWIEDZ