Hej. Zwracam się do Was z pewnym pytankiem. Jakiś czas temu wzięło mnie na gruntowny remont mieszkania i zastanawiam się w tym momencie nad wyborem jakichś ładnych mebli nowoczesnych do tego mieszkania. W Sieci jest tyle przeróżnego rodzaju ofert tego typu, że naprawdę ciężko jest się zdecydować... Zależy mi na tym, żeby te meble były bardzo wysokiej jakości i w stylu nowoczesnym. Przydałoby się też jakieś profesjonalne doradztwo w tym zakresie, bo ciężko jest mi się na coś sensownego zdecydować i nie mam w tym zbyt obszernej wiedzy i doświadczenia. Zastanawiam się w tym momencie, czy na przykład coś z tego sklepu byłoby warte uwagi https://www.meblelargo.pl/ Widziałem, że mają naprawdę całkiem przyzwoite opnie w Sieci, więc może warto? Może znacie też jakiś inny sklep, nad którym warto się pochylić?
Nie jestem zbyt bystry, potrzebuję trochę czasu, aby pojąć pewne rzeczy
Rezultatem wykonania mebli jest mebel, także § 4210 .....w opisie faktury dodać, że wykonano np. 4 szafy do biura nr ..... Szafy ujęto w ewidencji wartościowej... Natomiast gdy mebel jest zamontowany na "stałe"np. w jakiejś wnęce czy coś podobnego to ujmuję w § 4300 jako usługa wykonania i w opisie faktury podkreślam ten fakt.....