Dziękuję bardzo!jollaa pisze:mając wyliczony dochód miesięczny ze wszystkich źródeł, dzieli go się oczywiście przez liczbę członków rodziny
wyliczenie dochodu - utrata i uzyskanie
-
- Praktykant
- Zajmuję się: ŚW
- Kontakt:
Re: wyliczenie dochodu - utrata i uzyskanie
-
- Praktykant
- Zajmuję się: ŚW
- Kontakt:
Re: wyliczenie dochodu - utrata i uzyskanie
Do obecnego i kolejnego 2018/2019 będzie brany miesięczny dochód z pracy po zakończonym urlopie.
Witam ponownie,
zastanawia mnie jeszcze jedno. Czy zaświadczenie z zakładu pracy odnośnie wynagrodzenia to powinnam dać po prostu netto z paska wynagrodzeń, czy powinno być rozpisane: brutto, koszty uzyskania, składki społ, zdrowotne 9% i podatek?
Jeśli weźmiemy drugą wersję ( a tak się przecież oblicza dochód za cały rok podatkowy), z wszystkimi tymi odliczeniami, to netto wychodzi inne
Witam ponownie,
zastanawia mnie jeszcze jedno. Czy zaświadczenie z zakładu pracy odnośnie wynagrodzenia to powinnam dać po prostu netto z paska wynagrodzeń, czy powinno być rozpisane: brutto, koszty uzyskania, składki społ, zdrowotne 9% i podatek?
Jeśli weźmiemy drugą wersję ( a tak się przecież oblicza dochód za cały rok podatkowy), z wszystkimi tymi odliczeniami, to netto wychodzi inne

Oprócz wyliczenie dochodu - utrata i uzyskanie - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
Umowy zlecenia jak policzyć dochód.
czy do współpracy kserujecie zwrotki pod pisma??
w takcie okresu zasiłkowego rozstanie, brak alimentółw
uzysk /utrata- zaplątałem się
wzór decyzji umarzającej należności 500+
Empatia - ZUS nie działa, nie można pobrać składek
niepełnoletnia urodziła swoje dziecko
Uzysk- jakie zaświadczenie z zakładu pracy?
Odsetki od nienależnie pobranych św
SKO żąda dokumentów w terminie 7 dni
Tytuł wykonawczy u osób samotnie wychowujących
spółka z o.o czy jest uzyskanie dochodu?
stwierdzenie nieważności decyzji- SKO i co dalej?
wydruk sygnity- jak wygenerowac przyznane św.
dot decyzji w formie rzeczowej lub w formie opłacania usług
weryfikacja dochodu po utracie!