WYNAGRODZENIE - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 22 mar 2015, 21:51

Jak jest w poszczególnych ośrodkach z wynagrodzeniem pomiędzy poszczególnymi stanowiskami.

U nas nie ma zróżnicowania. Pracownik socjalny otrzymuje tyle samo kasy co specjalista. Czy to zgodne z prawem
axy

Napisano: 22 mar 2015, 22:29

tak, jest to zgodne z prawem
betta27

Napisano: 22 mar 2015, 23:53

ja jako pracownik socjalny w MOPSie z rocznym doswiadczeniem dostaje na reke 1420 zl (razem z dodatkiem terenowym). Wiem tylko tyle, ze moja pensja plus taka sama pensja drugiej kolezanki ktora przyszla razem ze mna (tez pracownik socjalny) jest rowna pensji osoby na ktorej miejsce zostalysmy przyjete (specjalista pracy socjalnej z 25-letnim stazem pracy).
Patrycja..

Napisano: 23 mar 2015, 0:06

Najniższa krajowa + dodatek :-( to jest takie niesprawiedliwe. Nieadekwatne do odpowiedzialności jaką ponosimy w pracy.
Sylwester

Napisano: 25 mar 2015, 14:31

Wysokość wynagrodzenia za pracę świadczy nie o jej skomplikowaniu, tylko o tym na ile jest ona ważna dla tego dla kogo się ją wykonuje. Sprzątaczki mają płace na takim samym poziomie co my. Ale widocznie jest to równie ważna praca jak praca socjalna. :
Po prostu- pracownicy socjalni do szczęścia nie są gminom szczególnie potrzebni." Rozdają kasę pijakom". Pozwalają, by marnowali oni pieniądze, na które nie zarobili. Jak cię widzą, tak też tobie zapłacą. Ehhh
zisis1

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem