wynagrodzenie A praca - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]

Napisano: 17 sie 2016, 12:42

Takie pytanko : czy jest jakaś ustawa rozporządzenie cokolwiek co regulowaloby zakres obowiązków? Trochę mnie już to drażni ze tylko dokładają nie dając nic w zamian. Mi np dołożyli zastępstwo kierownika A zatem każdy urlop chorobowe itp to dział jest na mojej głowie no i to ja ponosze odpowiedzialność za to co się wówczas dzieje i co podpisze. Z uwagi na powyższe muszę posiadać wiedzę i umiejętności kierownika. Dodam ze wraz z dolozeniem obowiązków niestety niedolozyli niczego dO pensji nie dali nawet awansu choć o jedno oczko do zamknięcia mi ust bo oczywiście zanim dostałem pieczątkę i sprawy do podpisu próbowałem coś ugrać ale niestety nic poza słowami ze powinnieniem czuć się doceniony ze ktoś mi ufa i powierza taka odpowiedzialność. Dodam że w moim dziale osób i tym samym stanowisku co moje czyli podinspektor jest więcej A nawet są osoby z wyższymi stanowiskami ale to mnie spotkał ten zaszczyt. Oni zrobi a swoje i mają z głowy a ja muszę robić swoje i jeszcze sprawdzać po nich podpisywać ogarniać wypaltu świadczeń zglasAc bigi itp. A za to wszystko dostaje niecałe 1700zl bez żadnego dodatku bez niczego. Więc pytam w nadziei ze może znajdzie się jakiś przepis który mi pomoze
zniesmaczony

Napisano: 17 sie 2016, 17:48

nie zazdroszcze, u nas sprzątaczka ma tyle samo co Ty.
wypłaty i BIGi u nas sie robi jeden raz w miesiącu, więc....???
nie marudź może niedługo staniesz na czele OPS i to Ty będziesz dyktować warunki, póki co radzę sie uczyć, nie pytać na forum o takie rzeczy tylko kodeks pracy do łąpki i czytaj
ninaaaaa

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x