Jeśli gość utracił 30.06. jak wszyscy prawo do świadczenia, ale od lipca brał zasiłek okresowy z pomocy spoełecznej, to na jakiej podstawie mam mu przyznać wyrównanie? (podstawa prawna do odmowy?) Teraz może sie starać skłkadając nowy wniosek, bo na okresowy już składał nie będzie, tak?
Chola, Chola, Chola czy w ustawie o ZDO jest chociaż jedna maleńka wzmianka o świadczeniach z pomocy społecznej ?
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
Chola pisze:Włłaśnie nie ma, a pamiętam jak poprzedni pracownik uprzedził mnie, że osobom które okresowy miały - mam uważać.
nie słuchaj takich pracowników ...
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes