wywiad do dodatku elektrycznego - Dodatek osłonowy / bon energetyczny / inne dodatki "paliwowe"

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 23 sty 2023, 14:09

Witam. Czy na potrzeby sprawdzenia danych zawartych we wniosku, w tym potwierdzenia że w lokalu jest ogrzewanie elektryczne, pracownik socjalny przeprowadza wywiad część 1? Dane w tej części wywiadu w większości są zbędne dla potrzeb rozpatrzenia wniosku, czy może jest inny druk?
AniaŻ
Stażysta
Od: 01 sie 2017, 12:10
Zajmuję się: praca w SR + SW + FA + KDR

Napisano: 23 sty 2023, 14:58

A jaki przeprowadzacie przy weglowym, przy zródłach ciepla itd?to teraz przeprowadzcie taki sam. :) Druk wywiadu jest zbędny do tego. Aby powstała z tego notatka.
kalina.malina
Starszy referent
Od: 25 sty 2021, 13:12
Zajmuję się: wszystkim

Napisano: 23 sty 2023, 15:03

Węglowy robił urząd miasta więc nie wiem i nie wnikam. W gminie z tego co zawsze było mówione jedynie pracownicy socjalni są uprawnieni do przeprowadzania wywiadów w miejscu zamieszkania. Analizując odnośniki do rodzinnych to wyszło mi Wywiad środowiskowy część 1, choć już się pogubiłam czy o to chodzi.
AniaŻ
Stażysta
Od: 01 sie 2017, 12:10
Zajmuję się: praca w SR + SW + FA + KDR

Napisano: 23 sty 2023, 15:09

Ten wywiad jest "środowiskowy" tylko z nazwy. Masz ustalić stan faktyczny (źródło ciepła/skład gospodarstwa/oddzielność lokalową/co tam jeszcze potrzebujesz) i sporządzić notatkę.
roriyok
Starszy referent
Od: 02 lis 2022, 11:16
Zajmuję się: PS

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x