opis mieszkania? co za wymyślunki? a do czego ci opis mieszkania?ty masz zrobic wywiad czy ososba sie opiekuje chyba nie? czy opisywac kto co ma w garze...bosze widzisz i niegrzmisz
litosci czytajcie ustawe wywiad sprawdza czy jest sprawowana opieka i tyle nic nas nie interesuje co kto ma i dochody to idzie bez kryterium dochodowego jak do konca 2013 roku .benifecjeci beda skarzyc za nadgorliwosc mozna byc pewnym to nie zastraszeni ludzie
aaaa my to wiemy ale wytłumacz to socjalnym. Moje koleżanki socjalne twierdzą, ze jeżeli ma to być wywiad o którym mowa w ustawie o pomocy społecznej to ni hu hu, biorą dochody i inne bzdety, które mi do niczego nie są potrzebne. I weź tu im wytłumacz, ze mnie interesuje tylko czy wnioskodawca faktycznie się opiekuje. Mozesz gadać, gadać i jak grochem o ścianę.
Zajmuję się: ŚR, SW, DS, Za życiem, czyste powietrze, DM i DE, i wszystko co się z tym wiąże włącznie z wydawaniem decyzji, sporządzaniem list wypłat i sprawozdań
a jak przyjda na wywiad i zazadaja zarobki to co? moge odmowic? kurde przeciez wywiad nie moze se zadac i zagladac w szafki bo to wywiad. moge odmowic jesli chodzi o SZO?