Mam pytanie: Co z osobami, które pobierają SZO a do 30.06.2013 roku brały SP? Też mają zrezygnować z SZO aby dostać ZDO, czy powinny brać do końca października (jak w decyzjach) i potem należy im przyznać ZDO? Pomijam tu fakt, że minie już 4 miesiące...Jak uważacie? ZDO zdecydowanie jest dla nich korzystniejsze...Dorcia82 pisze:Możecie dac dopiero jak zrezygnuje z zasiłku stałego ale za okres pobierania nie .
strona zawsze i ze wszystkiego moze zrezygnowac...z szo tez i lepiej dla niej jak zrobi to teraz, bo po uplywie 4 miesiecy od wejscia ustawy juz nie bedzie mogla skutecznie ubiegac sie o zdomm@ pisze:Mam pytanie: Co z osobami, które pobierają SZO a do 30.06.2013 roku brały SP? Też mają zrezygnować z SZO aby dostać ZDO, czy powinny brać do końca października (jak w decyzjach) i potem należy im przyznać ZDO? Pomijam tu fakt, że minie już 4 miesiące...Jak uważacie? ZDO zdecydowanie jest dla nich korzystniejsze...Dorcia82 pisze:Możecie dac dopiero jak zrezygnuje z zasiłku stałego ale za okres pobierania nie .
OK i tak też myślę, ale miałam dziś rozmowę z członkiem SKO i On twierdzi, że nie. Powinni brać SZO dokąd mają przyznane bo mają prawo a ewentualnie potem złożyć na ZDO i nie ma przeszkody, ze miną 4 miesiące. Rozmowa powyższa była dlatego ponieważ przekazałam do nich wnioski ludzi o uchylenie ich decyzji na SZO...Odeślą mi je do rozpatrzenia a uchylanie decyzji na SZO zdecydowanie odradzają....Czy mają racje??????????kb pisze:strona zawsze i ze wszystkiego moze zrezygnowac...z szo tez i lepiej dla niej jak zrobi to teraz, bo po uplywie 4 miesiecy od wejscia ustawy juz nie bedzie mogla skutecznie ubiegac sie o zdomm@ pisze:Mam pytanie: Co z osobami, które pobierają SZO a do 30.06.2013 roku brały SP? Też mają zrezygnować z SZO aby dostać ZDO, czy powinny brać do końca października (jak w decyzjach) i potem należy im przyznać ZDO? Pomijam tu fakt, że minie już 4 miesiące...Jak uważacie? ZDO zdecydowanie jest dla nich korzystniejsze...Dorcia82 pisze:Możecie dac dopiero jak zrezygnuje z zasiłku stałego ale za okres pobierania nie .
Po co to robiłaś i na jakiej podstawie?mm@ pisze:ponieważ przekazałam do nich wnioski ludzi o uchylenie ich decyzji na SZO
I dobrze zrobią.mm@ pisze:Odeślą mi je do rozpatrzenia
Jaka podstawa i powód zdecydowanego odradzania?mm@ pisze:uchylanie decyzji na SZO zdecydowanie odradzają
I to na pewno był członek SKO? A nie jakiś wyimaginowany ktoś??mm@ pisze:miałam dziś rozmowę z członkiem SKO i On twierdzi, że nie.