Wywiad dziwna sprawa - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 09 wrz 2015, 8:08

Pracownik Socjalny przeprowadził wywiad za 4 razem ponieważ albo ich nie wpuszczono albo wyrzucono bo nie chciała zdjąć butów. Kiedy za 4 razem udało się przeprowadzić wywiad w obecności dzielnicowego osoba wymagająca opieki stwierdziła, że syn się nią zajmuje i tylko tyle. Reszta wywiadu to tylko wyzwiska i synus który ma się zajmować mamusią stwierdził, że rodzina Pana dzielnicowego nie zapłaciła mu jeszcze za wykonaną usługę. Co teraz z tym fantem zrobić?
wezwać syna do złożenia wyjaśnień o jaką usługę chodzi i w jakim czasie ona była wykonana bo przecież pobiera ZDO ?
Miłka2

Napisano: 09 wrz 2015, 10:21

Ciebie interesuje czy jest sprawowana opieka czy jaką usługę bezpłatną wykonał syn ?
Jeżeli to pierwsze to przecież matka potwierdziła sprawowanie opieki. Jeżeli jednak interesuje Cię bardziej to drugie, to sprawdź w U.S. i ZUS.
Gość

Napisano: 09 wrz 2015, 10:59

na pewno nie będzie figurował w US ani ZUS bo przecież podejmuje zatrudnienie na tzw. "czarno". Wiem ze matka potwierdzała fakt że się nią opiekuje ale nic więcej nie uzyskano podczas wywiadu, mam tylko opisane, że wywiad przeprowadzono przed domem bo ich nie wpuszczono o ubliżaniu pracownikom no i informację, ze ktoś mu nie zapłacił za wykonaną robotę, oczywiście nazwisko osób i adres tych osób podał.
Miłka2

Napisano: 09 wrz 2015, 20:33

"Wiem ze matka potwierdzała fakt że się nią opiekuje ale nic więcej nie uzyskano podczas wywiadu, ......."
A co chcesz jeszcze wiedzieć? Z kim sypia?
Gość

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x