Wywiad PLUS - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 2    [ Posty: 11 ]

Napisano: 03 mar 2017, 11:36

Jak tam u Was z przeprowadzaniem wywiadów przy użyciu terminali?

Od razu kolejne pytanie. Czy wywiady zlecone w pomoście (w założeniu błędnie) można w jakiś sposób usunąć?
24wolny24

Napisano: 03 mar 2017, 11:38

Dopóki nie odebrałeś zlecenia na terminalu, można usunać zlecenie z Pomostu. Po odbiorze, można na terminalu ustawić że nie można przeprowadzić wywiadu i wtedy po połączeniu z Pomostem zlecenie wraca jako nieprzeprowadzony wywiad.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 03 mar 2017, 11:48

no to teraz konkretnie w takim razie. Na terminalu miałem wersję szkoleniową 0,9. Dla testu przesłałem i odebrałem zlecenie. Jednak zlecone wywiady się nie pokazały na terminalu. Poczytałem trochę na forum i zaktualizowałem wywiad do 1.0 usuwając wcześniej ver. 0.9 bez przeprowadzenia wywiadów i bez informacji o powodach nieprzeprowadzenia. Zaktualizowałem date i godzinę. No i teraz jak można się domyślać, w ver. 1.0 nie mam wywiadów zleconych wcześniej a w pomoście widnieją jako nieprzeprowadzone.... hmmm i co teraz? :)
24wolny24

Napisano: 03 mar 2017, 11:54

No sam nic z tym nie zrobisz. W opisie WYWIAD Plus 1.0 był zapis (i to na czerwono :) ), że przed instalacją, trzeba przesłać do Pomostu wszystkie wywiady zrobione w 0.9, bo to była tylko wersja na pilotaż i na szkolenia.
Wersja 1.0 jest już normalną wersją i każda aktualizacja do kolejnej będzie zachowywać i użytkowników i wywiady wprowadzone do wcześniejszej wersji - tu opis zmian do wersji 1.1: https://public.sygnity.pl/forums/viewtop ... 02&t=22717
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor

Napisano: 03 mar 2017, 12:45

no trudno (chyba przeoczyłem ten czerwony :) ), w każdym razie dzięki za info.

A z pracowników socjalnych ktoś się wypowie, jak tam przeżycia z terminalem w terenie, czy jeszcze nikt nie był? :]
24wolny24

Napisano: 03 mar 2017, 12:49

https://public.sygnity.pl/sites/default/ ... us_1.0.pdf
zaraz we wstępie na czerwono :)
ale jak napiszesz na serwis, to Ci usuniemy to
pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor

Napisano: 03 mar 2017, 13:01

To na HelpDesk mam pisać?
24wolny24

Napisano: 03 mar 2017, 13:07

tak, Pomostu
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor

Napisano: 06 mar 2017, 11:30

24wolny24 pisze:A z pracowników socjalnych ktoś się wypowie, jak tam przeżycia z terminalem w terenie, czy jeszcze nikt nie był? :]
Ostatnia opinia z innego forum

U nas dwa ministerialne, na których dziewczyny zaczęły działać ale dopiero po wprowadzeniu Wywiad+ i po udziale w ostatnim szkoleniu Sygnity. Chwalą sobie aplikację za intuicyjną i łatwą obsługę a my planujemy zakupić kolejne kilka sztuk note/net-booków do większego rozpropagowania tego typu pracy

źródło: https://www.facebook.com/groups/fipspolska/
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor

Napisano: 06 mar 2017, 11:49

Czy jest możliwe aby kierownik/dyrektor akceptował pomoc na wywiadzie z TM przed jego wydrukiem? Chodzi mi o to, że by nie trzeba było wpisywać tego ręcznie po wydruku a tylko przystawiać pieczątkę i podpisywać. Wiele tekstów można byłoby bowiem kopiować i wklejać przy standardowych sprawach. To skróciłoby proces akceptacji i zaoszczędziłoby sporo czasu osobom decyzyjnym.
kierownik

Strona 1 z 2    [ Posty: 11 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x