Czy żeby wywiad plus 3.0 działał prawidłowo to muszę mieć zainstalowaną wersję pomostu "aktualizacja 3-12.2 Pomostu dla chętnych" czy wystarczy 3-12.0 ?
Chodzi mi o te kwoty, że nie dało się ustalić podczas wywiadu itd, czy wszystko będzie poprawnie czy muszę zaktualizować Pomost i wywiad plus?
WYWIAD Plus 3.0 może współpracować z Pomostem od wersji 3-12.0.
Jeśli jednak interesują Cię dokładnie te zmiany które wprowadza aktualizacja dla chętnych 3-12.1, w tym tę korektę dochodu, to oczywiście powinieneś ją zainstalować.
Po za tym warto w kontekście współpracy między Pomostem a W+ zainstalować tę aktualizację 3-12.3, ze względu na to co napisałem w punkcie 2 opisu zmian - zabezpieczenie przed niebezpiecznymi znakami, które mogą się skopiować przy kopiowaniu różnych tekstów z innych programów do Pomostu i potem powodują że nie da się odebrać zleconego wywiadu.
Jest jakiś link aby pobrać samodzielnie W+ 3.0 i samodzielnie zainstalować , czy tylko poprzez Automatyczną Aktualizację w POMOST STD ? Nie mogę się doczekać na informatyka. Mam teraz 2.0
Ja jako pracownik socjalny nie wiem czy mam do tego dostęp. Do tego okna automatyczncyh aktualizacji. Nie wiem gdzie to nawet jest. Dlatego chciałem pobrać plik W+3.0 i sobie zaktualizować w laptopie,