Wywiad Środowiskowy
-
- Praktykant
- Zajmuję się: Dodatki mieszkaniowe i energetyczne
Starszy inspektor - Kontakt:
Wywiad Środowiskowy
Hej, mam pytanie odnoście przeprowadzanych wywiadów środowiskowych. Jak to wygląda w Waszych jednostkach, kto przeprowadza takie wywiady, pracownik socjalny, czy osoba zajmująca się dodatkami mieszkaniowymi? Jeżeli osoba od dodatków to czy macie z tego tytułu jakieś dodatkowe profity np. dodatek terenowy, odzieżówkę? 

-
- VIP
- Zajmuję się: DM DE
- Kontakt:
Re: Wywiad Środowiskowy
Dwie osoby z działu dodatków mają upoważnienie prezydenta miasta. Nie wystarczy, ze jest to pracownik socjalny. Może być ktokolwiek, byle miał upowaznienie od prezydenta/burmistrza/wójta i legitymację według wzoru.Milkafr pisze: 28 mar 2025, 11:13 Hej, mam pytanie odnoście przeprowadzanych wywiadów środowiskowych. Jak to wygląda w Waszych jednostkach, kto przeprowadza takie wywiady, pracownik socjalny, czy osoba zajmująca się dodatkami mieszkaniowymi? Jeżeli osoba od dodatków to czy macie z tego tytułu jakieś dodatkowe profity np. dodatek terenowy, odzieżówkę?![]()
Dodatek terenowy nie przysługuje, wolna wola pracodawcy. Próbowałam zadziałać jako związek zawodowy i też nic to nie dało. Nie ma podstawy prawnej
-
- Inspektor
- Zajmuję się: ŚW/FA/ST/DM
- Kontakt:
osoba od dodatków mieszkaniowych czyli ja i nie ma z tego powodu żadnych profitów
-
- Podinspektor
- Zajmuję się: DM
- Kontakt:
u nas pracownik socjalny, choć i 3 pracowników działu ma upoważnienie i legitymację nawet
o profitach cisza

o profitach cisza

-
- Praktykant
- Zajmuję się: Dodatki mieszkaniowe i energetyczne
Starszy inspektor - Kontakt:
No właśnie, hmm ciekawe jak to jest bo rozmawiałam z dziewczynami z innych jednostek i dostają za to dodatki takie jak pracownik socjalny chodzący w teren...
Maxima pisze: 28 mar 2025, 11:35Dwie osoby z działu dodatków mają upoważnienie prezydenta miasta. Nie wystarczy, ze jest to pracownik socjalny. Może być ktokolwiek, byle miał upowaznienie od prezydenta/burmistrza/wójta i legitymację według wzoru.Milkafr pisze: 28 mar 2025, 11:13 Hej, mam pytanie odnoście przeprowadzanych wywiadów środowiskowych. Jak to wygląda w Waszych jednostkach, kto przeprowadza takie wywiady, pracownik socjalny, czy osoba zajmująca się dodatkami mieszkaniowymi? Jeżeli osoba od dodatków to czy macie z tego tytułu jakieś dodatkowe profity np. dodatek terenowy, odzieżówkę?![]()
Dodatek terenowy nie przysługuje, wolna wola pracodawcy. Próbowałam zadziałać jako związek zawodowy i też nic to nie dało. Nie ma podstawy prawnej
Oprócz Wywiad Środowiskowy - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
pomożcie, plis
KWh ?
dochód z gosp. rolnego
najem od osoby prywatnej w bloku SM
Skan zaświadczenia
kwh
kwh
działalność na ryczałcie
dochód do DM uzyskany ze spółki z.o.o
Dodatek dopełniający- czy liczyć do DM
Przechowywanie akt.
ZOL - czy należy się dodatek mieszkaniowy???
zmiany
PROSZĘ O WYLICZENIE
potrącenie komornicze z wypłaty
stypendium z zakłady pracy