wywiady z miszkańcami DPS - Domy Pomocy Społecznej, Zakłady Opiekuńczo-Lecznicze

Strona 2 z 2    [ Posty: 15 ]

Napisano: 27 mar 2011, 16:03

pilnie potrzebuję do pracy licencjackiej pytania do wywiadu z mieszkańcem DPS-u i personelem Proszę o pomoc
~Sylwia

Napisano: 29 mar 2011, 23:47

Sylwia na jaki tema piszesz swoją prace?
~Czarna

Napisano: 04 kwie 2011, 12:42

Mam pytanie kogo wpisuje w cz. 1 wywiadu (alktualizacja): imię i nazwisko osoby ubezwłasnowolnionej która mieszka w DPS oraz jego dane czy imię i nazwisko oraz dane osobowe opiekuna prawnego z którym przeprowadzam wywiad.( opiekun mieszka na terenie naszej gminy). Wiem napewno, że piszę w treści o osobie która jest w dps i że opiekun prawny się pod tym podpisuje. Proszę pilne
~prac.socj.

Napisano: 05 kwie 2011, 10:30

Ja wpisuję dane opiekuna prawnego, a dalej piszę o osobie umieszczonej w DPS. Opiekun się podpisuje
~Zosia

Napisano: 05 kwie 2011, 10:33

Mam prośbę czy pomógłby mi ktoś w ułożeniu 5-6 pytań do wywiadu który muszę przeprowadzić z mieszkańcami domu pomocy. Hasłem są działania integracyjne wśród mieszkańców DPS, po tym wywiadzie muszę wiedzieć jaki stosunek do takich działań mają sami mieszkańcy zorganizuje też jakąś imprezę integracyjna ponownie przeprowadzę wywiad. Z góry dziękuje za pomoc
~Czarna

Strona 2 z 2    [ Posty: 15 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x