wyznaczenie organu właściwego dla wójta przez SKO

Wybrane tematy:
Dobry Start jednak do ZUS co z zakupionymi licencjami koniec Dobrego Startu upomnienie
ODPOWIEDZ
KatarzynaZabka
Stażysta
Zajmuję się: świadczenia wychowawcze, dobry start, KDR, zaświadczenia czyste powietrze, dodatek osłonowy
Kontakt:

wyznaczenie organu właściwego dla wójta przez SKO

Post autor: KatarzynaZabka »

Dzień dobry.
SKO wyznaczyło Wójta naszej gminy do załatwienia sprawy dotyczącej ustalenia prawa do świadczenia Dobry start Wójta innej gminy.
Rozpatrzyliśmy wniosek. Wypłaciliśmy pieniądze. :? Okazuje się, że to nie my powinniśmy wypłacić tylko organ odpowiedni ze względu na miejsce zamieszkania. :? Co powinniśmy w tej sytuacji zrobić??? Czy ktoś z Państwa miał podobny problem?
megi14-14
Starszy referent
Zajmuję się: Fundusz alimentacyjny
Kontakt:

Re: wyznaczenie organu właściwego dla wójta przez SKO

Post autor: megi14-14 »

trudno jest to tylko jednorazowa wypłata. Ja bym sie w to nie bawiła i zostawiła tak jak jest. Notatkę służbową jedynie
ewiw
Praktykant
Zajmuję się: dobry start, 500+
Kontakt:

Post autor: ewiw »

Witam serdecznie!
Sytuacja podobna, tylko kasa jeszcze nie została wypłacona.Nie wiem co dalej z tym zrobić? Jak powiadomić gminę wypłacającą świadczenie?
Alalala
Inspektor
Zajmuję się: ŚW/FA/ST/DM
Kontakt:

Post autor: Alalala »

Sytuacja podobna, tylko kasa jeszcze nie została wypłacona.Nie wiem co dalej z tym zrobić? Jak powiadomić gminę wypłacającą świadczenie?
Jeżeli wyznaczono was do załatwienia sprawy wójta/burmistrza gminy X i wystawiliście informację to tą informację musicie przesłać do gminy X i oni wtedy będą wiedzieć żeby wypłacić to świadczenie.
ODPOWIEDZ