Wzór decyzji uchylającej dozywiania dzieci w programie \"Pomoc Państwa w zakresie dożywiania\" - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]
Wybrane tematy:
posiłek w szkole i w domu -wniosek Dyrektora 20% Weryfikacja 40 Zasiłek celowy dla osadzonego w ZK AOON - dojazd własnym samoch. do 15.06.22r. decyzja zmieniająca DPS AOON/OW

Napisano: 31 sty 2014, 13:51

Czy ktoś ma wzór decyzji uchylającej zgodnie z RRM nr 221 ?
~Ja

Napisano: 31 sty 2014, 13:53

A czemu uchylacie? I uchylacie posiłki ?
~BadAss

Napisano: 31 sty 2014, 14:27

w podst. prawnej art.163 kpa.art. z uops te co przy przyznaniu w tym art.106.ust.5 te same art. z uchwały

uchylić z dniem.....decyzje Kierown........znak: z dnia.....przyznającą .............
w uzasadnienieniu opisać że decyzją kierown. znak..z dnia..... przyznano itp.
A na końcu powód uchylenia.
~franek

Napisano: 31 sty 2014, 14:27

Bo przekracza kryterium w zamian wydajemy specjalny zasiłek celowy na 1 miesiąc dopóki nie będzie uchwały R.G.
~Ja

Napisano: 31 sty 2014, 14:29

no to nie uchylenie z odmowa
~franek

Napisano: 31 sty 2014, 14:34

Ta osoba miała przyznaną pomoc we wrześniu, my wydajemy decyzje na rok szkolny a nie na półrocze. Stąd uchylenie. Ale spoko poradzę sobie jakoś. Bo więcej rozpatrywania na temat na co i po co. Proszę o konkretną sprawę i nie ma co się rozczulać nad tym.
~Ja

Napisano: 31 sty 2014, 16:54

Na podsta art.106 ust.ust.5 ups oraz art.163 kpa po rozpatrzeniu sprawy z urzędu orzekam uchylić decyzję własną z dnia .... Nr .... przyznająca Pani pomoc w formie zakupu posiłków w szkole
Uzasadnienie
Decyzją z dnia ... ....Nr ...przyznano pomoc w formie zakupu posiłków dzieciom w szkole. Decyja została wydana podstawie ustawy o ustanowieniu ................,która obowiazywała do 31.12.2013 r.
Uchwałą RM ................ została ustanowiony wieloletni.......Uchwała ta nie jest obowiazujacym aktem prawnym umożliwiającym korzystanie z bezpłatych obiadów osobom,których dochód przekraza 100 % kryterium dochodowym itp...
n
~Krysia

Napisano: 03 lut 2014, 10:46

Proszę o podanie wzoru decyzji przyznającej posiłek w szkole zgodnie z Rozporządzeniem Rady Ministrów z dnia 10.12.2013r.
~Kinga

Napisano: 03 lut 2014, 16:15

ja też bardzo proszę
~ewka

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x