Wzór informacji bon energetyczny - Dodatek osłonowy / bon energetyczny / inne dodatki "paliwowe"

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 29 lip 2024, 10:20

Dzień dobry Państwu. Ma może ktoś i się podzieli wzorem informacji złotówka za złotówkę do bonu energetycznego.
Tomeks
Praktykant
Od: 10 gru 2021, 13:18
Zajmuję się: FA, SR, ŚW

Napisano: 29 lip 2024, 10:32

Niniejszym informuję o przyznaniu Pani/Panu bonu energetycznego w wysokości XXXzł. Świadczenie zostanie zrealizowane zgodnie ze wskazaną we wniosku formą płatności, niezwłocznie po otrzymaniu z budżetu państwa środków na ten cel.
Tom.
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 09 mar 2005, 16:10
Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)

Napisano: 30 lip 2024, 13:35

Czy wysyłacie zawiadomienia o przyznaniu BE po ustaleniu kwot od razu czy czekacie za kasą. Za każdym razem ten sam problem, co ops to inaczej robia.
@Kiki8074
Referent
Od: 26 paź 2023, 21:51
Zajmuję się: SR,FA,CP, DO i wszelkie programy rządowe.

Napisano: 30 lip 2024, 13:46

w węglowym twierdzili ( nasz wydz. finansów urzędowy ), że jak nie ma zabezpieczenia finansowego choćby przyznanego planu to nie można wydać decyzji - informacji, ponieważ jest to naruszenie dyscypliny, bo to duża kasa itp, jak można wydać decyzję bez pokrycia ( no może i racja, ale rodzinne, zp śp są przyznane na lata następne i też nie ma zabezpieczenia finansowego ), ale nie znam się nie jestem kluczowym pracownikiem
więc wprowadzaliśmy wnioski, a info - rozstrzygnięcia po przyjęciu planu - czyli przyjęciu decyzji wojewody do budżetu z adnotacją, że wypłata po otrzymaniu środków
w osłonowym teraz zanim się zabrałam za to, to już był plan w budżecie gminy
teraz nie wiem co będzie, jako że nie jestem kluczowym pracownikiem ops-u no to wiadomo
jasiak
VIP
Od: 08 mar 2017, 13:29
Zajmuję się: Św/Fa/ŚR

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x