Wzór karty pracy - EFS

Wybrane tematy:
Informacja o przyznaniu świadczenia pieniężnego Ukraina Wzór decyzji przyznającej zasiłek rodzinny + dodatki ZŁOTÓWKA ZA ZŁOTÓWKĘ CV i adres Wzór umowy powierzenia przetwarzania danych osobowych do AOON ZUS - pismo o zaprzestaniu płacenia skł. em-rent. Wniosek o udostepnienie dokumentacji medycznej
~kas

Re: Wzór karty pracy - EFS

Post autor: ~kas »

Czy pracownik socjalny zatrudniony na pełen etat,zajmujący się tylko projektem musi mieć karte pracy????? Czy pracownicy Ośrodka: księgowa, kierownik, prac. socjalny którzy dostają dodatki specjalne powinni prowadzić karte pracy???? Dziękuuję za odpowiedź.
~Monia

Post autor: ~Monia »

Ja też poproszę jeśli można [email protected]
~Arim

Post autor: ~Arim »

podaj nr fax to prześlę karte pracy w projekcie
~Arim

Post autor: ~Arim »

Do kas , w tym roku obowiązju prowadzenie karty pracy, tylko pracownik socjalny zatrudniony w projekcie- etat nie musi prowadzic zapisów w karcie pracy.
~Hubert

Post autor: ~Hubert »

Witam Serdecznie wszystkich. Potrzebuje wzór karty pracy na stanowisko pracownik biurowy w projekcie EFS, niebawem mamy mieć kontrole a taka karta napewno ułatwi sprawę. Z góry dziękuję za wysłanie mi jej na maila [email protected]
~Monia

Post autor: ~Monia »

Ja też poproszę [email protected]
~Marcin

Post autor: ~Marcin »

Będę wdzięczny jeżeli ktoś prześle wzór karty pracy na maila [email protected]
~Ania

Post autor: ~Ania »

Bardzo proszę o przesłanie mi również wzoru karty parcy na adres:[email protected]
~Ania

Post autor: ~Ania »

Bardzo proszę o przesłanie mi również wzoru karty parcy na adres: [email protected]
~**

Post autor: ~** »

witam czy ja również mogłabym poprosić o wzór karty pracy EFS [email protected]
ODPOWIEDZ