wzór oswaidczenia dla rolnika - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 05 cze 2014, 14:54

czy może ktos wrzucić wzór oświadczenia dla rolnika wiem że gdzieś to było juz na forum ale nie mogę znaleźć
carina

Napisano: 05 cze 2014, 15:00

Oświadczam, że zaprzestałem prowadzenia gospodarstwa rolnego.
Gość

Napisano: 05 cze 2014, 15:09

OŚWIADCZENIE

DLA OSOBY UBIEGAJĄCEJ SIĘ O ZASIŁEK DLA OPIEKUNA BĘDĄCEJ ROLNIKIEM, MAŁŻONKIEM ROLNIKA LUB DOMOWNIKIEM

Oświadczam, że:
 jestem rolnikiem w rozumieniu przepisów ustawy z dnia 20 grudnia 1990 r. o ubezpieczeniu społecznym rolników (Dz. U. z 2013 r. poz 1403,1623, 1650) i w związku z ubieganiem się o zasiłek dla opiekuna nie* zaprzestałem/am* prowadzenia gospodarstwa rolnego
 jestem małżonkiem rolnika*, domownikiem* w rozumieniu przepisów ustawy z dnia 20 grudnia 1990 r. o ubezpieczeniu społecznym rolników (Dz. U. z 2013 r. poz 1403,1623, 1650) i w związku z ubieganiem się o zasiłek dla opiekuna nie* pracuję w gospodarstwie rolnym

* niepotrzebne skreślić

Oświadczam, że jestem świadomy/świadoma odpowiedzialności karnej za złożenie fałszywego oświadczenia.

W przypadku zmian mających wpływ na prawo do zasiłku dla opiekuna, w szczególności zaistnienia okoliczności wymienionych powyżej, osoba ubiegająca się jest zobowiązana niezwłocznie powiadomić o tych zmianach organ wypłacający świadczenie.

………………................. …………………………………...........................
(miejscowość, data) (podpis osoby ubiegającej się składającej oświadczenie)
Martaa

Napisano: 05 cze 2014, 15:16

Może być i tak.
Gość

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x