ZDO a wyjazd - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 05 cze 2014, 14:21

Opiekuje sie osoba niepelnostprawna.
Przypuscmy moje decyzje ze zwrotem zaleglego jak i bierzacego zasilku beda pozytywne. Mam tez swoja rodzine i dzieci i chcialbym wyjechac z nimi na pare dni. W tym czasie wiadomo opieki ja osobiscie nie bede sprawowa. Czy jesli moja siostra przyjedzie na ten czas gdzie mnie nie bedzie i bedzie sprawowala opieke 24h/ dobe przez te kilka dni to czy musze zglaszac do MOPS ? Siostra z checia przyjedzie do dziadka na wakacje, spedzi z nim kilka dni i my kilka dni bysmy mieli odskocznie od codziennosci.
Dziekuje za odpowiedz.
gosc

Napisano: 05 cze 2014, 21:07

gosc pisze:Opiekuje sie osoba niepelnostprawna.
Przypuscmy moje decyzje ze zwrotem zaleglego jak i bierzacego zasilku beda pozytywne. Mam tez swoja rodzine i dzieci i chcialbym wyjechac z nimi na pare dni. W tym czasie wiadomo opieki ja osobiscie nie bede sprawowa. Czy jesli moja siostra przyjedzie na ten czas gdzie mnie nie bedzie i bedzie sprawowala opieke 24h/ dobe przez te kilka dni to czy musze zglaszac do MOPS ? Siostra z checia przyjedzie do dziadka na wakacje, spedzi z nim kilka dni i my kilka dni bysmy mieli odskocznie od codziennosci.
Dziekuje za odpowiedz.

hop podbijam
Gość

Napisano: 05 cze 2014, 21:10

za dosłownie kilka dni to bym się nie czepiał
...

Napisano: 06 cze 2014, 8:14

... pisze:za dosłownie kilka dni to bym się nie czepiał
Mowa tu jest i max 5 dniach. Dziekuje
Gość

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU